Vali Aykut Pekmez yetimleri sevindirdi

Aksaray Haberleri - 12.06.2018 - 20:45

Aksaray Valisi Aykut Pekmez Eskil İlçesinde torunları Mehmet ve Ramazan Tosun’a hem annelik hem babalık yapan 70 yaşındaki Kadın Tosun’un iftar sofrasına konuk oldu.

Ramazan ayı boyunca ziyaret ettiği ilçelerde vatandaşların iftar sofralarına konuk olan Vali Aykut Pekmez Eskil ilçesinde Tosun ailesi ile birlikte iftar yaptı. Vali Pekmez İlçe Kaymakamı Yavuz Kartal, ilçe Belediye Başkanı Niyazi Alçay’ında katılımıyla Tosun Ailesini ziyaret etti.

Mehmet ve Ramazan Tosun kardeşler ile babaanneleri Kadın Tosun ile bir süre sohbet eden Vali Pekmez; dersleri hakkında bilgi aldığı kardeşlerin karnelerini inceledi. Teşekkür Belgesi alarak sınıflarını geçen kardeşlere çeşitli hediyeler vererek tebrik eden Vali Pekmez başarılarının devamını diledi.

Eskil Ulu Camiinde teravih namazını kılan Vali Pekmez namaz sonrasında vatandaşlarla görüşerek bir süre sohbet etti. Vali Pekmez; vatandaşlara yaptıkları ibadet ve oruçlarının kabul edilmesi dileğinde bulunarak hasbihal etti.

Aksaray Haberleri YKS tercihleri sona erdi: Gözler üniversite yerleştirme sonuçlarında

Aksaray Haberleri AK Parti Burdur il gençlik kollarından Kur’an Kursu öğrencilerine serinleten sürpriz

Aksaray Haberleri Fenerbahçe otobüsü saldırısında 11 yıl sonra yeni adım: 5 şüpheliye operasyon

Aksaray Haberleri Sözleşmeli er ve uzman erbaş başvurularında süre uzatıldı

Aksaray Haberleri Terörsüz Türkiye düzenlemesi Meclis’ten 467 oyla geçti

Aksaray Haberleri Mustafa Özkan: “Milletimizle Çeyrek Asır, Türkiye Geleceğe Hazır”

Aksaray Haberleri Bakan Kurum: Bir kez daha zoru başardık

Aksaray Haberleri ”Mekke Anlaşması Genişliyor mu?”

Aksaray Haberleri Mikroplastik kirliliğine sıkı denetim: 118 milyon liralık ceza

Aksaray Haberleri Malatya’ya Türkiye’de bir ilk: Yoğurt Müzesi kurulacak

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021