Aksaray Haberleri - 19.06.2017 - 11:45
Vali Aykut Pekmez eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi ile birlikte vatandaşların iftar sofrasına misafir oldu. Aksaray merkezde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün Koruyucu Aile uygulamasından yararlanarak devlet koruması altındaki çocukların koruyucu ailesi olan Gökhan-Yeter Aslan Çiftinine misafir olan Vali Pekmez, eşi Yeşim Pekmez, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ve eşi Türkan Aktürk ile birlikte Arslan ailesi ile iftar yaptı.
Hafta sonunda Güzelyurt ilçesini ziyaret eden Vali Pekmez eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi ile birlikte ilçede yaşayan Tahsin – Hatice Bozlak çiftinin evine misafir oldu.
Vali Pekmez İlçe Kaymakamı Mehmet Göze’nin de bulunduğu ziyarette aile birlikte iftar yaptı. Bozlak çiftinin çocuklarına çeşitli hediyeler veren Vali Pekmez ve eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi aile üyeleri ile bir süre sohbet etti. Bozlak çifti ziyaretten ve iftarı birlikte yapmaktan duydukları memnuniyeti belirterek Vali Pekmez ile eşi Yeşim Pekmez Hanımefendiye teşekkür ettiler.
Şehit ailesine ziyaret
Vali Pekmez eşi Yeşim Pekmez ile birlikte Güzelyurt ilçesi dönüşünde ilçeye bağlı Selime Beldesinde şehit ailesini ziyaret ettiler. 1987 yılında Hakkari’de şehit olan Hasan Atay’ın annesi Urkuş babası Yusuf Atay’a misafir olan Vali Pekmez, şehit ailesi ile çay içerek bir süre sohbet etti. Şehit Atay’a Allah’tan rahmet dileyen Vali Pekmez şehitlerin emanetleri ailelerini kendi aileleri olarak gördüklerini ifade belirterek sorun ve ihtiyaç durumunda her an kendilerine ulaşabileceklerini belirttiler.
Teravih namazını Selime Beldesinde kılan Vali Pekmez namaz sonrası Belediye Başkanı Turgut Yayatan ve vatandaşlarla görüşerek bir süre sohbet etti.
Aksaray Haberleri Serkan Başsoy gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı
Aksaray Haberleri AJet dış hatlarda büyüyor: 3 yeni hat açılıyor
Aksaray Haberleri Kdz. Ereğli ‘de plajlar bölgesi kaçak yapı ve işgallerden temizlendi
Aksaray Haberleri Beşiktaş’ın yeni orta sahası İstanbul yolunda
Aksaray Haberleri Aksaray’a hızlı tren müjdesi! Dört kente birden bağlanacak
Aksaray Haberleri AFCON finaline ağır ceza! Senegal ve Fas’a yaptırım
Aksaray Haberleri Yılmaz: Dezenflasyon süreciyle birlikte istihdam piyasasında olumlu tablo devam ediyor
Aksaray Haberleri Aksaray’ın Kaderini Değiştirecek Hızlı Tren Yatırımı Hayata Geçiyor
Aksaray Haberleri 28 Ocak Veri Koruma Günü’nde Kamuda Yapay Zekâ ele alındı
Aksaray Haberleri Duran: Bağımlılıkla mücadele devletin vazgeçilmez güvenlik alanıdır
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021