Vali Aykut Pekmez; sendika temsilciliklerini ziyaret etti

Aksaray Haberleri - 29.11.2016 - 14:05

Vali Aykut Pekmez iade-i ziyaretler kapsamında sendikaların il temsilcilikleri ve şube başkanlıklarını ziyaret etti.

Vali Pekmez; Türkiye Memur-Sen Aksaray İl Başkanlığı ziyaretinde İl Başkanı ve Eğitim Bir-Sen Başkanı Murat Günaydın’ı ziyaret etti. Günaydın ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Vali Pekmez daha sonra Memur-Sen’e bağlı Sağlık-Sen Başkanı Rifat Kaya, Büro-Memur Sen Başkanı Şaban Bülbül’ü ziyaret etti. Vali Pekmez sendika başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Vali Pekmez ziyaretleri kapsamında Türkiye Kamu-Sen Aksaray İl Temsilciğini ziyaret etti. İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Ali Toprak, Kamu-Sen’e bağlı Türk Sağlık-Sen Başkanı Taner Kara, Türk Enerji-Sen İl Temsilcisi Tolga Necar, Türk Diyanet Vakıf-Sen İl Başkanı Behzat Çakıroğlu, Türk Eğitim-Sen Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Karatay, Türk Sağlık-Sen Şube Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Şahin tarafından karşılanan Vali Pekmez sendika başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşerek çaışmaları hakkında bilgi alıp bir süre sohbet etti.

Aksaray Haberleri Emekli Sandığı kapsamındaki bayram ikramiyeleri bugün hesaplarda

Aksaray Haberleri 18 ilde dolandırıcılık ve yasa dışı bahis operasyonu: 67 tutuklama

Aksaray Haberleri Bayramın ilk gününde yağışlı hava etkili olacak

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye emin ellerde, kararlılıkla yoluna devam ediyor

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a anlamlı sürpriz: Tenzile Erdoğan’ın fotoğrafı asıldı

Aksaray Haberleri Ramazan Bayramı namaz saatleri belli oldu: İl il saatler açıklandı

Aksaray Haberleri Ramazan boyunca gıda denetimleri sıkı tutuldu: 130 milyon lira ceza uygulandı

Aksaray Haberleri Bodrum’da bayram yoğunluğu: 25 bin araç giriş yaptı

Aksaray Haberleri Meteoroloji’den 15 il için uyarı

Aksaray Haberleri TCMB’nin resmi rezervleri Mart ortasında 189,6 milyar dolar oldu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021