Aksaray Haberleri - 05.06.2017 - 16:17
Vali Aykut Pekmez eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi ile birlikte şehit yakınları ve gazileri evlerinde ziyaret ederek birlikte iftar yaptı.
Vali Pekmez eşi Yeşim Pekmez ile birlikte Kore Gazisi Mehmet Acar’ı evinde ziyaret etti. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk eşi Türkan Aktürk, Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ’ında katıldığı ziyarette Vali Pekmez Gazi Mehmet Acar ile birlikte iftar yaptı.
Vali Aykut Pekmez eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, Emniyet Müdürü Ali Karabağ ve Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay ile birlikte Şehit Sinan Kunduracının ailesi ziyaret ederek birlikte iftar yaptılar.
Şehidin babası Mehmet, annesi Kezban Kunduracı ile görüşerek bir süre sohbet eden Vali Pekmez ile eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi bütün şehitlere Allah’tan rahmet dileyerek emanetleri ailelerinin her zaman yanlarında olacaklarını belirttiler.
Aksaray Haberleri Sinop’ta Dereyi Kirleten Tesise 1 Milyon 678 Bin Tl Ceza
Aksaray Haberleri Çin ile Tanıştım Haber Ödülleri başvuruları başladı
Aksaray Haberleri Erzurum’da Milli Teknoloji Atölyesi’nin temeli atıldı
Aksaray Haberleri 2026 Yılı Rüzgârın Yılı Olacak
Aksaray Haberleri Tren seferlerinde bayram hazırlığı: Ek kapasite 18 bin 664 kişi
Aksaray Haberleri 49. Uluslararası Giresun Aksu Festivali başlıyor
Aksaray Haberleri Özel Eğitimde, Aileler İçin Yol Haritası Rehberi Yayınlandı
Aksaray Haberleri Türkiye ile Ermenistan arasında normalleşmede yeni aşama
Aksaray Haberleri Ankara Kent Konseyi’nden AK Parti Genel BaşkanVekili Elitaş’a ziyaret
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021