Aksaray Haberleri - 03.10.2017 - 9:11
Vali Aykut Pekmez merkeze bağlı Karkın Köyü’nü ziyaret etti.
Vali Pekmez beraberinde İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, İl Genel Meclis Üyesi-Aksaray Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk ile Karkın köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.
Köy muhtarı Erdal Keser ve vatandaşlarla görüşen Vali Pekmez; muhtar ve vatandaşların dile getirdiği eksiklik ve ihtiyaçlarla ilgili bilgi aldı.
Taleplerle ilgili olarak gerekli incelemeleri yaptıracağını ve ilgili kurumların iletilen sorunların çözümüne yönelik hemen çalışma yapacağını ifade eden Vali Aykut Pekmez; “Devletimiz imkanları ölçüsünde hizmetlerin sunulması için kaynak sunuyor. Bizlerde bu kaynakları adil şekilde kullanarak bütün köylerimize ihtiyaç duydukları hizmetleri sunmaya çalışıyoruz. Karkın Köyümüzün su, yol ve diğer konularda iletilen sorunları ve eksikliklerin giderilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.”dedi.
Aksaray Haberleri Ticaret Bakanlığı: Hem üretici hem tüketici refahı gözetiliyor
Aksaray Haberleri Musavvat Dervişoğlu Giresun’da konuştu
Aksaray Haberleri Malatya’da prematüre doğan 3 bebek sağlıkla evine döndü
Aksaray Haberleri ETSO’nun ramazan yardımları 3 bin hanenin iftar sofrasına ulaştı
Aksaray Haberleri DMM’den bayram öncesi kritik uyarı: “Sahte mesajlara dikkat”
Aksaray Haberleri Malatya’da 2. Ordu Bandosu’ndan 18 Mart konseri
Aksaray Haberleri İl il Ramazan Bayramı namaz saatleri belli oldu
Aksaray Haberleri Çaykur Rizespor Rize’de tek yürek oldu
Aksaray Haberleri Bakan Bayraktar: Irak petrolü Türkiye’ye akmaya başladı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021