Aksaray Haberleri - 11.06.2018 - 10:50
Vali Aykut Pekmez eşi Yeşim Pekmez hanımefendi ile birlikte İl Jandarma Komutanlığı, Taşpınar Jandarma Karakolunda vatani görevini yürüten askerlerle iftar yaptı.
Taşpınar jandarma karakolunda er ve erbaşların iftar sofrasını paylaşan Vali Aykut Pekmez’e Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül, Aksaray İdare Mahkemesi Başkanı Osman Erkan, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık ve Askerlik Şubesi Başkanı Albay Mehmet Vurmaz eşlik etti.
İftar yemeğinde er ve erbaşlarla tek tek sohbet eden Vali Pekmez, böyle güzel bir ayda Kahraman Mehmetçik ile birlikte iftar açmanın memnuniyetini dile getirdi.
Vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerinin yaptığı hizmetin kutsal bir görev olduğuna değinen Vali Pekmez, “Kendi sorumluluk alanınızda vatandaşın güvenliği, vatanın birliği ve bütünlüğü için gece gündüz demeden görev yapmaktasınız. İnşallah bu kutsal görevinizi bitirir ailelerinize, sevdiklerinize sağ salim kavuşursunuz” dedi.
Aksaray Haberleri Murgulspor Kulübü Başkanı Öktem’in anne acısı
Aksaray Haberleri “Hakkınızda işlem var” iddiasıyla yeni dolandırıcılık oyunu
Aksaray Haberleri Jandarma dolandırıcılara göz açtırmıyor
Aksaray Haberleri Okul Sporları Bilek Güreşi müsabakaları heyecanla başladı
Aksaray Haberleri Kars’ta “Odam Dershanem” Projesiyle LGS kitapları dağıtıldı
Aksaray Haberleri MHP İlçe başkanı Erdoğan Orhan: vatandaşı dinliyoruz
Aksaray Haberleri Nahçıvan’da Ekonomik İş Birliği Zirvesi: 2. Serhat İlleri Bölgesel Ekonomi Forumu gerçekleştirildi
Aksaray Haberleri Alperen Şengün’den tarihi gece: 5 bin sayı barajını geçti
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021