Vali Ataklı’dan Üçler Süt Fabrikasına Ziyaret

Aksaray Haberleri - 21.08.2015 - 16:10

Vali Ataklı ziyaret ettiği Üçler Süt Fabrikasında Topakkaya Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut ve fabrika sahibi ve yöneticisi Mustafa Karaağaçlı tarafından karşılandı. Mustafa Karağaçlı’dan fabrika hakkında bilgi alan Vali Ataklı kurumsallaşmanın önemine dikkat çekti.

Üçler Süt sahibi Karaağaçlı Günlük 20-25 ton süt işlediklerini, ürünlerini genellikle Marmara bölgesine pazarladıklarını dile getirdi. Şu anda toplam 25 personellerinin olduğunu söyleyen Karaağaçlı, üretimi arttırmak için girişimlerinin olduğunu bildirdi.

Sütün fabrikada üretim alanlarına aktarılması ve süt ürünlerinin üretimi aşamalarını inceleyen Vali Ataklı, Aksaray’ın kendi sermayesinin yine Aksaray’a katma değer ve iş potansiyeli olarak dönmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tarımsal Sanayinin gelişmesi ile bu alanda önemli istihdam artışı sağlandığını vurgulayan Vali Ataklı, ‘Üçler Süt gibi diğer firmalarımızın Aksaray’da başarılı çalışmalar ortaya koymaları bizi memnun etmektedir. Şehrimizde üretim yapan istihdam sağlayan bütün firmalarımızın her zaman destekçiyiz.’ dedi.

Aksaray Haberleri Asensio için kritik viraj: Dünya Kupası umudu sürüyor

Aksaray Haberleri Meteorolojiden 17 il için kuvvetli yağış uyarısı

Aksaray Haberleri Antalya’da yangın faciası: 6 ölü

Aksaray Haberleri Doğu Karadeniz turizmi ve yöresel ürünler

Aksaray Haberleri Mescid-i Aksa’da Bayram Günü saldırı ve müdahale

Aksaray Haberleri SGK geri ödeme listesine 36 yeni ilaç eklendi

Aksaray Haberleri Sakarya’daki hızlı tren fabrikasında çalışmalar hız kesmiyor

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölgesel krizler küresel barışı tehdit ediyor

Aksaray Haberleri Isparta’da aile kavgası kanlı bitti: Polis memuru hayatını kaybetti

Aksaray Haberleri MSB’den İncirlik’teki siren iddialarına açıklama

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021