Vali Ataklı’dan Kurum Kuruluşlara Ziyaret

Aksaray Haberleri - 20.08.2015 - 17:44

Vali Şeref Ataklı Askerlik Şubesi Başkanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Görevlerine yeni atanan Şube Başkanı ve İl Müdürü’nden yapılan işlemler hakkında bilgiler aldı.

İlk olarak Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yarbay Mehmet Vurmaz’ı ziyaret eden Vali Ataklı Askerlik Şubesi işleyişi hakkında bilgi aldı. Yarbay Vurmaz, işlemlerinin neredeyse tamamının sivil personellerce yürütüldüğünü, Aksaray genelinde Gülağaç, Güzelyurt ve Eskil ilçelerinin Aksaray Merkez Askerlik Şubesine bağlı olduğunu, Ağaçören ve Sarıyahşi ilçelerinin ise Ortaköy Askerlik Şubesine bağlı olduğunu belirtti.

Vali Şeref Ataklı daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret etti. İl Müdürü İsrafil Aktürk’ten bilgi alan Vali Ataklı günümüz Sosyal Devlet anlayışı içinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün önemli bir yeri olduğunu özellikle aile hayatı ve engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırıcı adımların atılmasında en önemli kurumlardan olduğuna vurgu yaptı.

Vali Ataklı, İl Müdürü İsrafil Aktürk’e yeni görevinde başarılar diledi.

Aksaray Haberleri Hatay’da tır alevlere teslim oldu

Aksaray Haberleri Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli

Aksaray Haberleri Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor

Aksaray Haberleri Kaş’ta kıtaları birleştiren maraton: Meis-Kaş yüzme yarışı tamamlandı

Aksaray Haberleri 69 ilde uyuşturucu operasyonu

Aksaray Haberleri Antalya’da Orman yangını alarmı

Aksaray Haberleri Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı

Aksaray Haberleri Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye NATO’nun güvenliğine katkı sunan müttefiklerin başındadır

Aksaray Haberleri Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in Suriye’deki saldırılarına tepki

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021