Aksaray Haberleri - 06.11.2019 - 9:30
“Aksaray’a hep birlikte hizmet ediyoruz, elimizden gelen ne varsa yanınızdayız”
Aksaray Valisi Ali Mantı Aksaray İl Genel Meclisini ziyaret etti. İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Vali Ali Mantı 2019 Yılı Kasım Ayı Olağan 3. Oturum Toplantısına katıldı.
İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün İl Genel Meclisinin üyeleri ile birlikte çalışmalarına devam ettiğini Vali Ali Mantı’nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirtti.
İl Genel Meclis Üyeleri ile bir süre görüşen Vali Ali Mantı yaptığı konuşmasında; İl Genel Meclisinin çalışma şartlarını, zorluklarını ve önemini iyi bildiğini söyledi. Karınca misalince kıt imkânlarla Aksaray’da hizmet ettiklerini belirten Vali Ali Mantı: “ Size gelen talepleri biliyoruz. Bazen makul bazen makul sınırları aşan talepleri geldiğini çok iyi biliyoruz. Siz bu gelen talepleri kendi içinizde bir şekilde hallediyorsunuz. Özveriniz, yapmış olduğunuz fedakârlıktan dolayı teşekkür ediyorum. Biz elimizden gelen ne varsa yanınızdayız hazırız “dedi.
Vali Ali Mantı İl Genel Meclisi üyelerine Aksaray’ın sorunlarının çözümü eksiklerinin giderilmesi için yaptıkları çalışmalarda kolaylıklar diledi.
Aksaray Haberleri İlber Ortaylı son yolculuğuna uğurlanıyor
Aksaray Haberleri Diyarbakır’daki cinayet sigara izmaritindeki DNA ile çözüldü
Aksaray Haberleri Kan stokları azaldı, Batman’lı öğrenciler harekete geçti
Aksaray Haberleri Halkbank’tan ABD’deki dava sürecinde yeni hamle
Aksaray Haberleri Batman’lı gençler kütüphaneleri dolduruyor
Aksaray Haberleri Beşiktaş ve Fenerbahçe Lewandowski için devrede
Aksaray Haberleri Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kalan takımlar belli olacak
Aksaray Haberleri Kaş’lı Balıkçılara denizanası alarmı
Aksaray Haberleri Kırıkkale’de öğrenciler üretimde
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021