Aksaray Haberleri - 14.11.2018 - 12:14
Aksaray Valisi Ali Mantı iade-i ziyaret ve kurum ziyaretleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.
Ziyaretlerine ilk olarak Emniyet Müdürlüğünden başlayan Vali Ali Mantı’yı İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından karşılandı. Vali Mantı Aksaray Emniyet Müdürlüğünün çalışmaları hakkında Emniyet Müdürü Karabağ’dan bilgi aldı.
Vali Ali Mantı daha sonra Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık ve Jandarma Şube Müdürleri tarafından karşılanan Vali Ali Mantı Komutanlık Şeref Defterini imzaladı. Albay Anık ve Şube Müdürleri ile bir süre görüşen Vali Mantı Jandarma bölgesi içerisinde yürütülen faaliyet ve hizmetler hakkında bilgi aldı.
Aksaray Haberleri Okul Sporları Bilek Güreşi müsabakaları heyecanla başladı
Aksaray Haberleri Kars’ta “Odam Dershanem” Projesiyle LGS kitapları dağıtıldı
Aksaray Haberleri MHP İlçe başkanı Erdoğan Orhan: vatandaşı dinliyoruz
Aksaray Haberleri Nahçıvan’da Ekonomik İş Birliği Zirvesi: 2. Serhat İlleri Bölgesel Ekonomi Forumu gerçekleştirildi
Aksaray Haberleri Alperen Şengün’den tarihi gece: 5 bin sayı barajını geçti
Aksaray Haberleri Yeşilay Kars Şubesi’nden 3 Aralık’ta anlamlı ziyaret: “Dünya güzellikler üzerine doğar”
Aksaray Haberleri Okan Fırat: “Birlikten güç, değişimden gelecek doğar”
Aksaray Haberleri Büyükçekmece Adliyesi’ndeki soygun iddiasına HSK’dan soruşturma
Aksaray Haberleri Öncelik can güvenliği
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021