Yerel Haberler - 05.03.2026 - 0:00
ASIM ÇAVDAR / TRABZON – BHA
Vakfıkebir Fırıncılar Derneği Başkanı Davut Kutoğlu, her yıl geleneksel olarak bu kampanyayı sürdürdüklerini belirterek, “Ramazan ayı paylaşma ve dayanışma ayıdır. Durumu olmayan, pide alamayan vatandaşlarımız için askıda pide kampanyasını başlattık. Hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle ihtiyaç sahiplerine ulaşıyoruz” dedi.
Kampanya kapsamında fırına gelen hayırseverler, ihtiyaç sahipleri için askıya pide bırakabiliyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlar ise askıdaki pidelerden ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Ramazan ayı boyunca devam edecek olan kampanyaya ilçe halkının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Kutoğlu ailesi, destek veren tüm hayırseverlere teşekkür ederek, dayanışmanın artarak sürmesini temenni etti.
Yerel Haberler Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Sarı: Müteahhitlik, bir şehrin kaderine dokunan meslektir
Yerel Haberler Mitoloji ve sinema kültürel mirasın izinde buluşuyor
Yerel Haberler Çay demleme teknolojilerinin güçlü markası Ateşe Makine, IBAKTECH 2026’da göz doldurdu
Yerel Haberler Başkan Saruhan, yağmur altında takımını uğurladı
Yerel Haberler Sel felaketinin yaşandığı 3 il için 40 milyon TL’lik kaynak
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021