Yerel Haberler - 17.07.2025 - 15:00
Mehmet Bülent ALP – TRABZON/ BHA
Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda; yaban hayvanlarının tarımsal alanlara verdiği zararların önlenmesi, orman yangınlarıyla mücadele ve alınması gereken önlemler, yaklaşan genel tarım sayımı süreci ile son dönemde ciddi tarımsal zararlara yol açan kahverengi kokarca ile mücadele konuları ele alındı.
Doğa Koruma ve Milli Parklar ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü uzmanlarının sunum yaptığı toplantıda, muhtarların bölgelerindeki riskler konusunda duyarlı olmaları, vatandaşların bilgilendirilmesi ve olası olumsuzluklara karşı ilgili kurumlarla koordineli hareket edilmesinin önemi vurgulandı.
Kaymakam Dr. Uzan, bilgilendirmenin ardından muhtarlardan gelen talep ve önerileri dinleyerek, sahadaki sorunlara yönelik çözüm odaklı değerlendirmelerde bulundu. Toplantıya, ilgili kurum amirleri ve teknik personelin yanı sıra mahalle ve köy muhtarları da katılım sağladı.
Yerel Haberler Devlet Bahçeli: Hukukun üstünlüğü esastır
Yerel Haberler Kira geliri beyanı için son gün uyarısı
Yerel Haberler Boşanma süreci kanlı bitti: Eşinin ailesini katletti
Yerel Haberler Aksaray Belediyesi’nden Köy Okullarına Bilim Desteği
Yerel Haberler Okuma Becerinizi Güçlendirin: Gamze Altınok’un Yeni Kitabı
Yerel Haberler Kuzey Marmara Otoyolu’nda zincirleme kaza: Çok sayıda yaralı
Yerel Haberler Sabiha Gökçen Havalimanı’nda uçuşlar yeniden normale döndü
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021