Yerel Haberler - 25.08.2026 - 14:51
ANKARA – BHA
Azerbaycan Dünya TV Direktörü ve Anadolu Dermo Kimya Azerbaycan Direktörü, iş insanı Huseynov Ali Ramizoğlu, UTSAF Azerbaycan Temsilcisi olarak görevlendirildi. Ankara’da gerçekleştirilen görev takdiminde, UTSAF Genel Başkanı Dr. Fariba Nazari tarafından Ali Huseynov’a yeni görevi resmen takdim edildi.
Programa, UTSAF Genel Başkan Yardımcısı Muhammet Kaçar ile Anadolu Dermo Kimya Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Aktay da katıldı.
Gerçekleştirilen görevlendirmenin, Türkiye ile Azerbaycan arasında başta sağlık turizmi ve ticaret olmak üzere farklı alanlardaki iş birliklerinin geliştirilmesine katkı sağlaması hedefleniyor. UTSAF’ın Azerbaycan’daki yeni yapılanmasıyla birlikte iki kardeş ülke arasında sağlık, ticaret ve yatırım alanlarında yeni projelerin hayata geçirilmesi planlanıyor.
Yerel Haberler Yurt dışına kaçan 60 suçlu Türkiye’ye getirildi
Yerel Haberler Buğday sapları sanat eserine dönüşüyor
Yerel Haberler Hatay’da hayatın sesi yeniden yükseliyor: Esnaf kepenk açtı
Yerel Haberler GSB yurt başvuruları başladı: Son başvuru tarihi 29 Ağustos
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021