Ulusal Kardiyoloji Kongresinden Kardiyolog Dr. İnci’ye ödül

Aksaray Haberleri - 27.10.2015 - 15:46

Türk Kardiyoloji Derneği tarafından bu yıl 31.si düzenlenen “Ulusal Kardiyoloji Kongresi” 23-26 Ekim tarihleri arasında Antalya da gerçekleştirildi.

Aksaray Devlet Hastanesini temsilen katılan Kardiyolog Dr. Sinan İnci, Ulusal Kardiyoloji kongresinde, Kardiyoloji dalında önlenebilir kalp krizi konulu çalışması ile genç araştırmacılar ödülüne layık görüldü.

2011 yılından beri, genç kardiyologların ödüllendirildiği kongrede, Aksaray Devlet Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Sinan İnci, genç araştırmacı ödülünü, Kardiyoloji ana bilim dalının duayen isimlerinden Prof.Dr. Bilgin Timuralp, Prof.Dr. Murat Tuzcu ve Prof.Dr. Zeki Öngen’den oluşan ekipten aldı.

Genç araştırmacı ödülünü Aksaray halkı, Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği ve Aksaray Devlet Hastanesi adına aldığını ifade eden Dr. Sinan İnci; “Ulusal Kardiyoloji Kongresinde, kalp krizinin önlenebilirliği üzerine yaptığım çalışmalardan dolayı genç araştırmacı ödülüne layık görüldüm. Bu ödüle layık görülmek ve ödülü Türk Kardiyolojisinin duayen isimlerinden almış olmanın haklı onurunu ve gururunu yaşıyorum. Uzun süredir devam eden çalışmalarımın meyvesini aldık. Bu ödülü Aksaray halkı, Aksaray Devlet Hastanesi doktorları ve mesai arkadaşlarımın adına aldım. Kongrede Aksaray Devlet Hastanesinde branşlarında çok başarılı doktorların da bulunduğunu tüm Türkiye’ye bu ödülle göstermiş olduk. İnşallah, Aksaray’da Tıp Fakültesi ile birlikte farklı branşlarda ki doktor arkadaşlarımla beraber daha büyük başarılara hep birlikte imza atacağız. Ben buna inanıyorum” dedi

Dr. Sinan İnci; “Ödül getiren çalışmamda, Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Himmet Durgut’a, ADH Yöneticisi Uz.Dr.Cengizhan Kılıçaslan’a ve diğer yöneticilerine, doktor ve çalışma arkadaşlarıma vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Aksaray Haberleri Aksaray İHH Başkanı Korkmaz Özgürlük Filosu’nda

Aksaray Haberleri Macera Park Çok Yakında Yeni Sezona Merhaba Diyecek

Aksaray Haberleri Aksaray İHH 2024 Ramazan Faaliyetleri

Aksaray Haberleri Başkan Dinçer Çocukları 23 Nisan Çocuk Şenliğine Davet Etti

Aksaray Haberleri Yeni Belediye Hizmet Binasında Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Aksaray Haberleri Solaklı’da Bir İlk: Kadın Başkan Seçildi

Aksaray Haberleri Başkan Dr. Evren Dinçer Mazbatasını Aldı

Aksaray Haberleri Bayramda Belediye Hizmetleri Kesintisiz Sürecek

Aksaray Haberleri Alanya Aksaraylılar Platformundan Geleneksel İftar

Aksaray Haberleri Aksaray Yerel Seçim Sonuçları

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021