Ulu Cami Önünde Kurduğumuz İftar Çadırımıza Tüm Vatandaşlarımızı Bekliyoruz

Ana Manşet - 10.03.2024 - 10:26

Ramazan Ayı’nın manevi iklimini ve paylaşma atmosferini şehrin tamamında yaşatmayı planlayan Aksaray Belediyesi, bu yılda birçok sosyal ve kültürel organizasyona ev sahipliği yapacak.

Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma duygusunu en azami şekilde yaşatan Aksaray Belediyesi, kurduğu iftar çadırında günlük 2 Bin 500 kişiyi aynı sofrada buluşturacak. Ramazan ayının tüm şehirde bolluk ve bereket içerisinde geçirilmesi için hazırlıklarına başlayan Aksaray Belediyesi, iftar çadırında kendi aşçıları ile hijyen içerisinde yaptığı iftarlık yemekleri misafirlerine sunacak.

 

Ramazan ayı için hazırlıklarını sürdüren Aksaray Belediyesi ekipleri, iftar çadırında yapacağı yemek ikramının yanı sıra ihtiyaç sahibi aileler içinde sıcak yemek ikramında bulunacak. Sıcak yemek ikramı uygulaması ile günlük Bin kişilik yemek belediye personelleri tarafından evde yemek yapma imkânı olmayan ailelerle paylaşılacak. Ayrıca evinde kendi yemeğini yapma imkânı olan vatandaşlar içinde gıda kolisi dağıtımına da yıl boyunca olduğu gibi Ramazan ayı boyunca da artırılarak devam edilecek.

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile Ramazan ayının her evde bolluk ve bereket içerisinde idrak edilmesi için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Biz, toplumumuzun dimağlarında yer edinen Ramazan geleneklerini bu yılda da yaşatmak istiyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda sosyal çalışmalarımız kapsamında gıda kolisi dağıtımı ve sıcak yemek servislerini artırarak sürdüreceğiz. Ayrıca Ulu Cami önüne kurduğumuz iftar çadırımızda her gün 2 Bin 500 kişi ile aynı iftar sofrasında buluşacağız. Aksaray Belediyesi olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Bu Ramazan’ı beraber dolu dolu geçirmeyi arzu ediyoruz.

Rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı Ramazan ayı vesilesi ile başta Aksaraylı hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam Âleminin Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyor, bu mübarek ayın ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” Dedi.

Ana Manşet Özgür Özel’den Gürlek iddiası: “452 milyonluk mal varlığı”

Ana Manşet Brent petrol 103,90 dolar seviyesinde işlem görüyor

Ana Manşet AJet’ten yurt dışı seyahatlerde yüzde 25 indirim

Ana Manşet Bebek’teki otel soruşturmasında müdüre tahliye

Ana Manşet UEFA Avrupa Ligi Finali için geri sayım: Bilet satışları başladı

Ana Manşet Katz’ten Laricani açıklaması: İsrail saldırısı sonucu öldü iddiası

Ana Manşet 79 ilde eş zamanlı kaçak sigara baskını: 337 şüpheliye işlem

Ana Manşet AK Parti Elazığ il Başkanı Selmanoğlu’ndan Ramazan Bayramı mesajı

Ana Manşet Kazakistan’da “Kültür ve Gelenekler Günü” kutlanıyor

Ana Manşet Fındıklıspor’dan Tarihi Başarı: 50 Yıllık Hasret Teknik Direktör Bahadır Basa ile sona erdi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021