Uğur’dan Emra Başkan’a duygusal veda “bu bir son değil”

Yerel Haberler - 13.11.2025 - 20:00

BURDUR – BHA

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla AK Parti Bucak İlçe Kadın Kolları Başkanı Emra Yalçın’ın istifasına ilişkin duygusal bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Oğuz, 2019 yılında Bucak İlçe Başkanlığı görevini üstlendiğinde birlikte çalışmaya başladığı Yalçın’a hitaben, “‘Abi hazırım’ diyen bir kardeşim, bir bacım, bir yol arkadaşım…” ifadeleriyle başladığı mesajında, hem teşkilat çalışmalarındaki emeğine hem de süreç boyunca verdiği desteğe dikkat çekti.

Oğuz, paylaşımında Yalçın’ın 2021’de üstlendiği Kadın Kolları Başkanlığı göreviyle siyasi ivmesini artırdığını belirterek, “İlçe başkanlığım döneminde, milletvekili adaylığımda ve milletvekilliğim boyunca omzumun hemen yanında oluşun, desteğin, gayretin benim için çok kıymetliydi” dedi.

Yalçın’ın istifasını Bucak adına üzüntüyle karşıladığını ifade eden Oğuz, bunun bir son değil, “yeni bir başlangıcın ilk sayfası” olduğunu vurguladı.

Milletvekili Oğuz mesajını, “Eşin Murat kardeşimle ve biricik evladınla birlikte huzurlu, bereketli ve mutlu bir ömür diliyorum. Mustafa abin her daim yanınızda…” sözleriyle tamamladı.

Yerel Haberler Türk Dünyasının Tarihî Mirası Ankara’da Gündeme Geldi: “Kurultay Fenomeni” Tanıtıldı

Yerel Haberler İTSO ile Litvanya arasında ticari iş birliği protokolü

Yerel Haberler Yıldırım’da Muhtarlar Günü buluşması: Başkan Yılmaz’dan destek mesajı

Yerel Haberler Bursa Büyükşehir, Osmangazi’de 10 kilometrelik yolu yeniledi

Yerel Haberler Bursa’da kaçak sigara imalathanesine darbe: 1,5 milyon liralık ürün ele geçirildi

Yerel Haberler Artvin Ticaret Borsası hizmet binası için mimari proje yarışması

Yerel Haberler İnegöl Belediyesi oryantiring yarışmalarına ev sahipliği yaptı

Yerel Haberler Vali Dr. Önder Bozkurt’tan Muhtarlar Günü buluşması

Yerel Haberler MEB’den öğrencilere yeni kaynak: “Bireysel Öğrenme Etkinlikleri” kitapları yayımlandı

Yerel Haberler Güdül’de Muhtarlar Günü buluşması

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021