Yerel Haberler - 13.11.2025 - 20:00
BURDUR – BHA
AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla AK Parti Bucak İlçe Kadın Kolları Başkanı Emra Yalçın’ın istifasına ilişkin duygusal bir mesaj yayımladı.
Milletvekili Oğuz, 2019 yılında Bucak İlçe Başkanlığı görevini üstlendiğinde birlikte çalışmaya başladığı Yalçın’a hitaben, “‘Abi hazırım’ diyen bir kardeşim, bir bacım, bir yol arkadaşım…” ifadeleriyle başladığı mesajında, hem teşkilat çalışmalarındaki emeğine hem de süreç boyunca verdiği desteğe dikkat çekti.
Oğuz, paylaşımında Yalçın’ın 2021’de üstlendiği Kadın Kolları Başkanlığı göreviyle siyasi ivmesini artırdığını belirterek, “İlçe başkanlığım döneminde, milletvekili adaylığımda ve milletvekilliğim boyunca omzumun hemen yanında oluşun, desteğin, gayretin benim için çok kıymetliydi” dedi.
Yalçın’ın istifasını Bucak adına üzüntüyle karşıladığını ifade eden Oğuz, bunun bir son değil, “yeni bir başlangıcın ilk sayfası” olduğunu vurguladı.
Milletvekili Oğuz mesajını, “Eşin Murat kardeşimle ve biricik evladınla birlikte huzurlu, bereketli ve mutlu bir ömür diliyorum. Mustafa abin her daim yanınızda…” sözleriyle tamamladı.
Yerel Haberler Nevruz’da provokasyon girişimine 209 gözaltı
Yerel Haberler Türkiye’de işsizlik 21 yılın en düşük seviyesinde
Yerel Haberler DMM’den kamuoyuna çağrı: Resmi açıklamalar dışındaki içeriklere karşı dikkatli olunmalı
Yerel Haberler İzmir’de yangın: 3 atölye ve 2 depo zarar gördü
Yerel Haberler Meta’ya çocuk güvenliği davasında 375 milyon dolarlık ceza
Yerel Haberler Minguzzi ailesine tehditte bulunan şüpheli tutuklandı
Yerel Haberler Genç çiftlere evlilik desteği arttı
Yerel Haberler Bakan Fidan, bölgesel gelişmeler için üç ülkeyle temas kurdu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021