Yerel Haberler - 22.10.2025 - 9:56
KARS-BHA
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ve beraberindeki heyet, tarım sektörüne yönelik değerlendirmelerde bulunmak ve sahada yürütülen çalışmaları incelemek üzere Kars Tarım ve Orman İl Müdürü Enver Aydın’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Kars’ın tarımsal potansiyeli, üreticilerin beklentileri, kırsal kalkınma projeleri ve sektörün güncel sorunları ele alındı.
Görüşmede, yerel üretimin artırılması, çiftçilerin desteklenmesi ve sürdürülebilir tarım uygulamalarının geliştirilmesi yönünde fikir alışverişinde bulunuldu. Tarım sektöründe iş birliğinin güçlendirilmesi ve verimliliğin artırılması için yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.
Kars Tarım ve Orman İl Müdürü Enver Aydın, nazik ziyaretlerinden dolayı Şemsi Bayraktar ve heyetine teşekkür ederek, “Tarım, bölgemizin en önemli geçim kaynaklarından biridir. Üreticimizin yanında olan ve çözüm odaklı yaklaşım sergileyen tüm paydaşlarımıza müteşekkiriz.” ifadelerini kullandı.
Yerel Haberler Sosyal medya devlerine 3 milyon dolar tazminat
Yerel Haberler Rusya’dan Washington ve Tel Aviv’e çağrı: İran’ın nükleer tesislerine saldırılar durmalı
Yerel Haberler “Yenidoğan çetesi” davasında tutukluluk devam kararı
Yerel Haberler Son kullanma tarihi geçmiş 50 ton tavuk imha edildi
Yerel Haberler Atlas Çağlayan cinayetinde iddianame tamamlandı
Yerel Haberler Uyuşturucu soruşturmasında ünlü isimler adliyeye sevk edildi
Yerel Haberler Aksaray Belediyesi yaz spor okulu için start verdi
Yerel Haberler Pitbull saldırısında sahibine 7,5 yıla kadar hapis talebi
Yerel Haberler 20 milyon kişinin verisini çalan hacker çetesi çökertildi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021