Yerel Haberler - 30.11.2025 - 5:00
ANTALYA-BHA
Akra Kemer Otel’de düzenlenen zirvenin açılışına, Antalya Valisi Hulusi Şahin, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, BAKSİFED Başkanı Mustafa Cengiz, TÜRKONFED Başkanı Süleyman Sönmez, Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Orhan Turan, Antalya Ticaret Odası Başkanı (ATB) Ali Çandır, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Öztürk, KKTC Antalya Konsolosu Aslı Erkmen, KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez ve KEMİAD Yönetimi, Kemer Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda KEMİAD üyesi Cansın Efir ve iş dünyasının temsilcileri katıldı.
Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmaları öncesinde sinevizyon sunumu gerçekleştirildi.
Programda, Antalya Valisi Hulusi Şahin, BAKSİFED Başkanı Mustafa Cengiz, TÜRKONFED Başkanı Süleyman Sönmez ve TÜSİAD Başkanı Orhan Turan da iş dünyası ve ekonomiyle ilgili bir konuşma yaptı.
Konuşmalarından ardından BAKSİFED Başkanı Mustafa Cengiz ve TÜRKONFED Başkanı Süleyman Sönmez katılımlarından dolayı Antalya Valisi Şahin’e teşekkür plaketi verdi.
Yerel Haberler Keçiören Belediyesi personeline stres yönetimi eğitimi
Yerel Haberler Sosyal medya ilanlarına milyonluk ceza
Yerel Haberler İstanbul’da selden etkilenen esnafa 80 milyon lira destek
Yerel Haberler Taşa işlenen 12 bin yıllık sır: Göbeklitepe
Yerel Haberler Resmî Gazete’de bugün: 18 Ekim 2026 Resmi Gazete kararları
Yerel Haberler Yağışlı haftanın ardından sıcaklıklar artacak mı?
Yerel Haberler Süper Lig’de günün fikstürü: 3 karşılaşma oynanacak
Yerel Haberler Süper Lig’de günün sonuçları: Fenerbahçe’den galibiyet, Galatasaray deplasmanda kazandı
Yerel Haberler Savunma sanayiinde 20 milyar dolarlık sözleşme hedefi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021