Yerel Haberler - 12.11.2025 - 4:24
Uçağın düştüğü bölgede arama kurtarma çalışmaları başlatılırken, Türkiye’den çok sayıda destek ekibi bölgeye yönlendirildi.
Kazaya müdahale ve arama kurtarma çalışmalarına destek olmak amacıyla Kars İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD)’a bağlı arama kurtarma personeli ile İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), lojistik araçlar ve ambulanslar bölgeye sevk edildi.
Yetkililer, olay yerinde arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü, gerekli koordinasyonun ilgili kurumlarla birlikte titizlikle yürütüldüğünü belirtti.
Uçağın düşüş nedeni ve olaya ilişkin gelişmelerin, yetkili makamlarca yapılacak açıklamalarla kamuoyuna duyurulması bekleniyor.
Yerel Haberler Güdül Kaymakamı Naim Akar, şehit annelerini ağırladı
Yerel Haberler SPK Başkanı Mahmut Sütçü’den istifa kararı
Yerel Haberler Bakan Çiftçi: Muhtarlık kurumu güçlendirildi
Yerel Haberler Kırıkkale’de tuzlu topraklar için yeni proje hazırlığı
Yerel Haberler İTSO ile Litvanya arasında ticari iş birliği protokolü
Yerel Haberler Bursa Büyükşehir, Osmangazi’de 10 kilometrelik yolu yeniledi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021