Yerel Haberler - 12.11.2025 - 4:24
Uçağın düştüğü bölgede arama kurtarma çalışmaları başlatılırken, Türkiye’den çok sayıda destek ekibi bölgeye yönlendirildi.
Kazaya müdahale ve arama kurtarma çalışmalarına destek olmak amacıyla Kars İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD)’a bağlı arama kurtarma personeli ile İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), lojistik araçlar ve ambulanslar bölgeye sevk edildi.
Yetkililer, olay yerinde arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü, gerekli koordinasyonun ilgili kurumlarla birlikte titizlikle yürütüldüğünü belirtti.
Uçağın düşüş nedeni ve olaya ilişkin gelişmelerin, yetkili makamlarca yapılacak açıklamalarla kamuoyuna duyurulması bekleniyor.
Yerel Haberler DSÖ’den hantavirüs açıklaması: Salgında sona doğru
Yerel Haberler Kars’ta yaz kursları için hazırlıklar başladı
Yerel Haberler AK Parti Sözcüsü Çelik: Soykırım şebekesinin sözde bu kararı, tarihi gerçeklikten uzaktır
Yerel Haberler KETEM mobil tarama aracı yollara çıkıyor
Yerel Haberler Beypazarı Seğmeni Kırgızistan’da Türkiye’yi temsil edecek
Yerel Haberler Antakya Ata Köprüsü yıkılacak
Yerel Haberler Isparta32spor’da yeni başkan Ender Kızıltan
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021