Yerel Haberler - 23.09.2025 - 14:49
ANKARA-BHA
Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç, en hızlı büyüyen 100 şirketin 24’ünün Ankara firması olduğuna dikkat çekerek, “TOBB Türkiye 100, Başkentimiz için bir gurur tablosu oldu. 17’si Ankara Sanayi Odası üyesi 24 Ankara firması listede yer aldı. Ankara, listede en çok firmayla temsil edilen il oldu” dedi.
Elde ettikleri başarılarla Türkiye’nin kalkınma yolculuğuna öncülün eden tüm firmaları kutlayan Başkan Ardıç, “TOBB Türkiye 100 listesi, Ankara’nın girişimcilik, yenilikçilik, Ar-Ge ve yüksek teknolojiye dayalı üretimdeki gücünü bir kez daha ortaya koydu. Azim ve özveriyle çalışan sanayicilerimizle, Ankara’mızı sanayi ve teknolojinin de Başkenti yapma hedefimize kararlılıkla yürümeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Yerel Haberler Öğrencilerden “Safahat İzinde Değerler Arayışı”
Yerel Haberler Altın fiyatları yükselişte: Gram 6 bin 389 lira
Yerel Haberler Malatya sanayi sitesindeki esnaf yetkililere seslendi
Yerel Haberler Antalya’da havacılığın kalbi bu lisede atıyor
Yerel Haberler Yasa dışı bahise 4 ilde operasyon: 28 gözaltı
Yerel Haberler Hande Erçel uyuşturucu soruşturmasında gözaltına alındı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021