Türkiye’de İlk ve Yerli Hoparlör Üretimi yapan MK Hoparlör’e ödül

Ana Manşet - 27.10.2022 - 19:04

ASELSAN – KOSGEB iş birliği kapsamında Ar-Ge, Ür-Ge ve İnovasyon destek programında ödüle layık görülen M&K Hoparlör’e Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından ödül verildi.

ASELSAN – KOSGEB iş birliği kapsamında Ar-Ge, Ür-Ge ve İnovasyon destek programı, ASELSAN Genel Müdürü Haluk Görgün, KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt’un katılımıyla gerçekleşti. Bir çok firma arasından ödüle layık görülen M&K Hoparlör’e ödülü, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından M&K Hoparlör San.ltd.şti’de Yönetim kurulu Başkanı Mehmet Evlen’e takdim edildi. Tören SAHA EXPO 2022 kapsamında gerçekleştirildi.

M&K Hoparlör San.ltd.şti’de Yönetim kurulu Başkanı Mehmet Evlen yaptığı açıklamada; Aselsan işbirliği kapsamında bizi ödüle layık gören Sanayi ve teknoloji bakanımız sayın Mustafa Varank beye ve Aselsan yönetim kurulu başkanı sayın Haluk Görgün beye ve KOSGEP Genel Müdürü Hasan Basri Kurt beye bu anlamlı ödüllerinden ötürü teşekkür ederim.

Ana Manşet Aksaray İHH Başkanı Korkmaz Özgürlük Filosu’nda

Ana Manşet Macera Park Çok Yakında Yeni Sezona Merhaba Diyecek

Ana Manşet Aksaray İHH 2024 Ramazan Faaliyetleri

Ana Manşet Başkan Dinçer Çocukları 23 Nisan Çocuk Şenliğine Davet Etti

Ana Manşet Yeni Belediye Hizmet Binasında Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Ana Manşet Solaklı’da Bir İlk: Kadın Başkan Seçildi

Ana Manşet Başkan Dr. Evren Dinçer Mazbatasını Aldı

Ana Manşet Bayramda Belediye Hizmetleri Kesintisiz Sürecek

Ana Manşet Alanya Aksaraylılar Platformundan Geleneksel İftar

Ana Manşet Aksaray Yerel Seçim Sonuçları

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021