Yerel Haberler - 21.05.2026 - 0:00
BAYRAM SARAYOĞLU / ARTVİN – BHA
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen törende, Artvin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek’e, oda ve borsa camiasına sunduğu 10 yıllık hizmetlerinden dolayı Hizmet Şeref Belgesi ve plaket takdim edildi.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından takdim edilen plaket, Başkan Osman Akyürek’in Artvin iş dünyasına ve bölge ekonomisine sunduğu katkıların önemli bir göstergesi oldu.
TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde gerçekleştirilen törende, uzun yıllar oda ve borsa camiasına hizmet eden başkanlara teşekkür edildi.
Başkan Akyürek, Artvin’in ekonomik kalkınması, üreticilerimizin desteklenmesi ve ticaret hayatının güçlendirilmesi adına çalışmalarını aynı kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.
Konuşmaların ardından oda ve borsalar bünyesinde en uzun süre hizmet eden isimlere hizmet şeref belgeleri ve plaketleri takdim edildi.
Yerel Haberler Kırıkkale’de sağlıkçılar acil durumlara hazırlanıyor
Yerel Haberler TİMBİR Genel Başkanı Dr. Basa, “Türkiye’nin başkentinden Türk dünyasının başkentlerine selam olsun”
Yerel Haberler Sosyal medyada çocuklar için 5 yeni adım
Yerel Haberler Güdül’de Ankara’nın başkent oluşunun 103. yılı anıldı
Yerel Haberler 11. Uluslararası Gelibolu Maratonu için geri sayım başladı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021