Aksaray Haberleri - 24.02.2017 - 13:59
Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aksaray Şube Başkanlığına seçilen İlker Başgan ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette; TÜMSİAD Şube Başkanı İlker Başgan, yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Aksaray’da iş hacminin sürekli büyüdüğü aktaran TÜMSİAD Şube Başkanı İlker Başgan, ekonomik istikrarın, yatırımların ve ekonomik canlılığın devamı için gerekli olan çalışmayı sergileyeceklerini bildirdi.
Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, ziyaretten dolayı teşekkür ederek yeni Dernek Başkanı ve yönetime başarılar diledi. Başkan Yazgı, Aksaray’ın faydasına olacak her türlü faaliyete ve çalışmaya destek vereceğini açıkladı.
Aksaray Haberleri THY, bayram tatili için 297 ek sefer düzenledi
Aksaray Haberleri İran medyası: Doğal gaz ve petrol tesisleri vuruldu
Aksaray Haberleri DMM’den İsrail iddialarına yanıt
Aksaray Haberleri AFCON finalinde şok karar: Şampiyon değişti
Aksaray Haberleri “Güvenilir Gıda” uygulaması kullanıma açıldı
Aksaray Haberleri Malatya’da çocuklar bayrama ücretsiz tıraşla hazırlandı
Aksaray Haberleri Öztürk’ten eğitime 250 bilgisayarlık destek
Aksaray Haberleri Galatasaray, Liverpool deplasmanında çeyrek final peşinde
Aksaray Haberleri Fenerbahçe’den sakatlık açıklaması: Kısmi yırtık tespit edildi
Aksaray Haberleri Giresun’da Mezarlıklar ziyaretçilerine hazır
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021