TÜMSİAD Cumhur ittifakı dedi

Aksaray Haberleri - 23.06.2018 - 14:43

TÜMSİAD Aksaray Şube Başkanı İlker Başgan yaptığı açıklamada; TÜMSİAD olarak kardeş kuruluşlarımız ile birlikte 16 Nisan 2017 Referandumu öncesinde evet oyu kullanacağımızı açıklamıştık. Referandum bizim de umut ettiğimiz şekilde sonuçlandı. Şimdi de bu sonuçların tam manasıyla hayata geçirilmesi için seçim arefesine girmiş bulunmaktayız.

Bağımsızlığımızı tahakküm altına almaya çalışan her türlü ekonomik, siyasi, sosyal, kültürel ve bürokratik prangalardan kurtulmuş, millî ve manevi değerlerini muhafaza eden ve geliştiren Büyük Türkiye’nin inşaası en önemli hedeflerimizden biridir.

TÜMSİAD, Semerkand Vakfı, Beşir Derneği ve Gençkon’la birlikte Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemine geçeceğimiz bu kritik dönemde, yürütmenin çalışmalarına güç verecek çoğunlukta bir meclis yapısını ve 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde; Cumhur İttifakı’nı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ı destekleyeceğimizi kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.

Aksaray Haberleri Işıkhan, Çayeli’nde maden işçileriyle sahurda bir araya geldi

Aksaray Haberleri Denetim ekipleri sahada: Bayram öncesi yoğun mesai

Aksaray Haberleri İnegöl’de jandarma operasyonunda ruhsatsız silahlar ele geçirildi

Aksaray Haberleri Ankara’da aranan 103 şüpheli şahıs yakalandı

Aksaray Haberleri Bursa’da trajik olay: Asit içen kişi hayatını kaybetti

Aksaray Haberleri Adana’da sivil toplum ve eğitim camiası iftar sofrasında buluştu

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan dezenformasyon vurgusu

Aksaray Haberleri Mersin’de silahlı kavga: Yoldan geçen genç kız hayatını kaybetti

Aksaray Haberleri Malatya’da kayısı için kritik dönem: Tomurcuklar kabarıyor

Aksaray Haberleri Özgür Özel’den Gürlek iddiası: “452 milyonluk mal varlığı”

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021