Yerel Haberler - 26.10.2025 - 6:31
ANKARA – BHA
TSE tarafından yapılacak alım kapsamında; 57 mühendis, 4 kimyager, 4 denetçi yardımcısı, 8 tekniker, 10 memur, 4 koruma ve güvenlik görevlisi, 1 bahçıvan, 2 şoför ve 1 odacı istihdam edilecek.
Başvurular 1 Kasım tarihinde başlayacak ve 10 Kasım saat 23.59’a kadar sürecek. Adaylar, başvurularını Kariyer Kapısı veya TSE’nin resmi internet sitesi (www.tse.org.tr) üzerinden, e-Devlet aracılığıyla TSE-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve https://kariyerkapisi.gov.tr/isealim adreslerinden yapabilecek.
Başvuru yapan adaylar, mezun oldukları bölümler ve KPSS puan türlerine göre en yüksek puandan en düşüğe doğru sıralanacak. Atanacak kadro sayısının dört katı kadar aday sözlü sınava çağrılacak.
Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların isim listesi 20 Kasım’da TSE’nin resmi internet sitesinde ve Kariyer Kapısı platformunda duyurulacak.
Yerel Haberler Hatay’da tır alevlere teslim oldu
Yerel Haberler Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli
Yerel Haberler Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor
Yerel Haberler 69 ilde uyuşturucu operasyonu
Yerel Haberler Antalya’da Orman yangını alarmı
Yerel Haberler Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı
Yerel Haberler Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021