Trendyol 1. Lig’de yeni sezon heyecanı başlıyor

Yerel Haberler - 07.08.2026 - 0:00

ANKARA – BHA

Normal sezonda ilk iki sırayı alan takımlar doğrudan Süper Lig bileti alacak. Üçüncü sıradaki ekip play-off finaline yükselirken, 4, 5, 6 ve 7. sıradaki takımlar da son bileti almak için play-off mücadelesi verecek.

Ligde devre arası, 18-21 Aralık 2026 tarihleri arasında oynanacak 19. hafta maçlarının ardından başlayacak. İkinci yarı 8-11 Ocak 2027 tarihlerinde start alırken, normal sezon 8 Mayıs 2027’de tamamlanacak.

Geçen sezon Erzurumspor FK, Amed SK ve play-off şampiyonu Çorum FK Süper Lig’e yükselirken; Adana Demirspor, Serikspor, Sakaryaspor ve Hatayspor lige veda etti. Bu sezon ise Bursaspor, Batman Petrolspor, Mardin 1969 Spor ve Muğlaspor 1. Lig’de mücadele edecek.

2026-2027 sezonunun açılış maçında Boluspor ile Manisa FK, bugün saat 21.30’da Bolu Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Yerel Haberler Dış ticarette fiyatlar yükseldi: Haziran verileri açıklandı

Yerel Haberler Isparta’da prefabrik sektöründe iddialı

Yerel Haberler TİMBİR’den KTÜ Rektörü Hamdullah Çuvalcı’ya ziyaret

Yerel Haberler Malatya’da AK Parti’de ilçe başkanı görevinden ayrıldı

Yerel Haberler LGS’de ikinci nakil dönemi bugün sona eriyor

Yerel Haberler Mali Müşavir Koç: ”TÜİK Anketlerinde Dijitalleşme Zamanı Gelmedi mi?”

Yerel Haberler Ahbap soruşturmasında 44 milyon liralık para trafiği

Yerel Haberler Fenerbahçe otobüsü saldırısında 11 yıl sonra yeni adım: 5 şüpheliye operasyon

Yerel Haberler Sözleşmeli er ve uzman erbaş başvurularında süre uzatıldı

Yerel Haberler Çocuklar Kars-Akyaka Treniyle Doğayla Buluştu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021