Aksaray Haberleri - 20.05.2019 - 18:35
Toplu ulaşım merkezinde yer alan şehir ve ilçeler arası yer alan otobüslerin karıştığı trafik kazalarını önlenmesi amacıyla düzenlenen “Trafik Güvenlik Toplantısı” Vali Ali Mantı başkanlığında yapıldı.
4. Sınıf Emniyet Müdürü İlhan Özdemir’in yaptığı sunumla otobüs firma yetkilileri, yolcu otobüs sahipleri ve Şoför Cemiyet temsilcilerine toplantıda hız limitine uymaları, yolculuklarda istisnasız yol şartlarına ve trafik kurallarına uygun araç kullanmaları, 10 numara yağ kullanmamaları, şoförlerin yorgun ve uykusuz araç sürmemeleri, lastiklerin mevzuatta belirtilen şartlara ve iklim koşullarına uygun kullanımı ve yolculuk yaparken yolculara emniyet kemeri takmaları temin edilmesi hakkında bilgiler verdi.
Toplantıya Vali Yardımcısı Hakkı Loğoğlu, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Jandarma Komutanı Fuat Anık, Minibüsçüler Halk Otobüsçüler ve Umum Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Veysel Öztürk, Güzelyurt Şoförler Cemiyeti Temsilcisi Oruç Yeldan il ve ilçeler arası yolcu taşımacılığı yapan otobüs firma yetkilileri katıldı.
Aksaray Haberleri Malatya’da 20 santimetrelik kitle kapalı yöntemle alındı
Aksaray Haberleri Oscar Ödülleri’nde kazananlar açıklandı
Aksaray Haberleri Brent petrol 104 doların üzerine çıktı
Aksaray Haberleri Bin aydan hayırlı gece: Kadir Gecesi bugün idrak edilecek
Aksaray Haberleri Doğu’da kar yağışı ulaşımı aksattı
Aksaray Haberleri Akdeniz’de 4,8 büyüklüğünde deprem
Aksaray Haberleri Antalya’da Kaymakamlık binasında silah sesi
Aksaray Haberleri Başkan Gülpınar’dan Kadir Gecesi Mesajı
Aksaray Haberleri Giresun’da kaldırım çalışması devam ediyor
Aksaray Haberleri Başkan Güler’den Kadir Gecesi mesajı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021