Aksaray Haberleri - 16.11.2015 - 10:55
Vali Şeref Ataklı’nın eşi Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret etti. İl Müdür Yardımcısı Şenay Akpınar ve bayan çalışanlarla görüşen Ataklı, kadın ve aileler ile çocuklara yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Adile Ataklı beraberinde Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın eşi Hasibe Yazgı, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’ın eşi Zehra Aslan, Ahiler Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Başkanı Hatice Şahin Eroğlu, kadın dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarının kadın yönetici ve üyelerinden oluşan bir heyet ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile kadınlara yönelik hizmetlerin sunulduğu yerleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Kadın ve ailenin önemini vurgulayan Adile Ataklı, toplumun çekirdeğini oluşturan aile kurumunun yapısal olarak güçlendirilmesi aile bireylerinden çocukların en iyi şekilde yetiştirilmesi ve bu konuda ortaya çıkan problemlerin çözümü için politikalar üretilerek bu yapının sağlam temeller üzerinde daha iyi duruma gelmesi gerektiğini söyledi.
Aksaray’da Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün kendi görev alanı içerisinde çocuklar, yaşlılar, kadın ve ailelere yönelik hizmetler yürüttüğünü belirten Ataklı, “Toplum yapısının aksayan yönlerinin iyileştirilmesi sorunlara çözüm bulunması bakımında il müdürlüğümüzün geniş bir görev alanı bulunuyor. Devletimiz sosyal devlet olma gereği kapsamında şehrimizde önemli hizmetler sunuyor. Bizlerde bu hizmetleri destekliyor, toplum yapısının daha iyi hale gelmesi için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmek durumda olduğunu belirtiyoruz.’ dedi.
Aksaray Haberleri Hatay’da tır alevlere teslim oldu
Aksaray Haberleri Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli
Aksaray Haberleri Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor
Aksaray Haberleri Kaş’ta kıtaları birleştiren maraton: Meis-Kaş yüzme yarışı tamamlandı
Aksaray Haberleri 69 ilde uyuşturucu operasyonu
Aksaray Haberleri Antalya’da Orman yangını alarmı
Aksaray Haberleri Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı
Aksaray Haberleri Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye NATO’nun güvenliğine katkı sunan müttefiklerin başındadır
Aksaray Haberleri Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in Suriye’deki saldırılarına tepki
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021