Aksaray Haberleri - 01.11.2017 - 8:51
Aksaray Organize Sanayi Bölge Müdürü Ayhan Ermiş OSB idari birim çalışanları ile birlikte OSB içerisinde eğitim ve öğretime başlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.
TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Serdar Mızrak ve okul öğrencileri ile görüşen Ermiş; sanayileşmenin daha üst seviyelere geçebilmesi için nitelikli iş gücü ihtiyaçlarını bölge içinde yapılan okullarla birlikte gidermeyi amaçladıklarını, bu kapsamda TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile yapılan işbirliği ile Aksaray OSB içerisinde mesleki ve teknik eğitim veren çok önemli bir eğitim kurumunun Aksaray’a kazandırıldığını söyledi.
Öğrencilerle bir süre sohbet eden Ermiş; öğrencilerin bölgeyi tanımaları için teknik gezi düzenledi. Gezide öğrencilere OSB müdürlüğüne ait İtfaiye binası, Atıksu Arıtma Tesisi ve laboratuvarın tanıtımı yapıldı.
Aksaray Haberleri Hizmetin gücü filoya yansıyor
Aksaray Haberleri Bakan Memişoğlu: Filomuza 856 yeni acil sağlık ambulansı katmış olacağız
Aksaray Haberleri ABB’de memurlar için sds sözleşmesi yeniden imzalandı
Aksaray Haberleri Bakan Bolat: 2030’da 500 milyar dolar ihracata ulaşmak elimizde
Aksaray Haberleri Bakan Tunç’tan “Futbolda bahis” soruşturmasına ilişkin açıklama
Aksaray Haberleri Bodrum’da sağanak: Rögarlar taştı, caddeler göle döndü
Aksaray Haberleri GMİS, Dünya Madenciler Gününde sahada üyeleriyle buluştu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021