Aksaray Haberleri - 01.11.2017 - 8:51
Aksaray Organize Sanayi Bölge Müdürü Ayhan Ermiş OSB idari birim çalışanları ile birlikte OSB içerisinde eğitim ve öğretime başlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.
TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Serdar Mızrak ve okul öğrencileri ile görüşen Ermiş; sanayileşmenin daha üst seviyelere geçebilmesi için nitelikli iş gücü ihtiyaçlarını bölge içinde yapılan okullarla birlikte gidermeyi amaçladıklarını, bu kapsamda TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile yapılan işbirliği ile Aksaray OSB içerisinde mesleki ve teknik eğitim veren çok önemli bir eğitim kurumunun Aksaray’a kazandırıldığını söyledi.
Öğrencilerle bir süre sohbet eden Ermiş; öğrencilerin bölgeyi tanımaları için teknik gezi düzenledi. Gezide öğrencilere OSB müdürlüğüne ait İtfaiye binası, Atıksu Arıtma Tesisi ve laboratuvarın tanıtımı yapıldı.
Aksaray Haberleri Kars Valisi Ziya Polat’tan “Veliaht” dizisi setine ziyaret
Aksaray Haberleri Muhtemel 11’ler: Fenerbahçe, Steaua Bükreş deplasmanında
Aksaray Haberleri Ankara için kuvvetli rüzgar ve yer yer fırtına alarmı
Aksaray Haberleri Serkan Başsoy gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı
Aksaray Haberleri AJet dış hatlarda büyüyor: 3 yeni hat açılıyor
Aksaray Haberleri Kdz. Ereğli ‘de plajlar bölgesi kaçak yapı ve işgallerden temizlendi
Aksaray Haberleri Beşiktaş’ın yeni orta sahası İstanbul yolunda
Aksaray Haberleri Aksaray’a hızlı tren müjdesi! Dört kente birden bağlanacak
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021