Tıp Fakültesi İçin Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Aksaray Haberleri - 22.09.2016 - 11:57

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Sağlık Bakanlığı’nın Tıp Fakültesi’ne ilişkin Afiliasyon Protokolü’nün imzalanmasından sonra, sürecin nasıl işleyeceğine dair bilgi alışverişinde bulunmak, detayları görüşmek üzere, Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne ziyarette bulundu.

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Himmet Turgut ile görüşen Rektör Şahin, Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin, vatandaşların sağlık hizmetlerinden daha etkin ve kaliteli olarak yararlandırılmaları için özellikle uzman hekimlik düzeyinde nitelikli hizmet verilmesi için çalışmaların el birliği ile devam ettiğini belirtti.

Ayrıca, Prof. Dr. Yusuf Şahin Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Değerler Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü arasındaki ortak çalışma alanları üzerinde istişarelerde bulunmak üzere Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret ederek İl Müdürü İsrafil Aktürk ile fikir alışverişinde bulundu.

Aksaray Haberleri Türkiye ve Suudi Arabistan’dan ticareti hızlandıracak iş birliği

Aksaray Haberleri Van-Mersin Kardeşlik Köprüsü Van TSO tarafından kuruldu

Aksaray Haberleri Türkiye’yi kavuran sıcak hava dalgası etkisini sürdürüyor

Aksaray Haberleri TİMBİR Genel Kurulu’nda Yeni Dönem Heyecanı

Aksaray Haberleri Yenilenmiş teknolojik ürünlerde tüketiciye yeni güvenceler

Aksaray Haberleri UDSP yabancı dil sınavı soru ve cevapları erişime açıldı

Aksaray Haberleri Kars merkezli ‘Evde paketleme işi’ vaadiyle vatandaşları dolandırdılar

Aksaray Haberleri Kars İl Özel İdaresi’nde kilit parke taşı üretimi aralıksız sürüyor

Aksaray Haberleri Kaymakam Aslantatar, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Aksaray Haberleri DMM’den sahte belge uyarısı: NATO Zirvesi iddiaları yalanlandı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021