Aksaray Haberleri - 22.09.2016 - 11:57
Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Sağlık Bakanlığı’nın Tıp Fakültesi’ne ilişkin Afiliasyon Protokolü’nün imzalanmasından sonra, sürecin nasıl işleyeceğine dair bilgi alışverişinde bulunmak, detayları görüşmek üzere, Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne ziyarette bulundu.
Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Himmet Turgut ile görüşen Rektör Şahin, Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin, vatandaşların sağlık hizmetlerinden daha etkin ve kaliteli olarak yararlandırılmaları için özellikle uzman hekimlik düzeyinde nitelikli hizmet verilmesi için çalışmaların el birliği ile devam ettiğini belirtti.
Ayrıca, Prof. Dr. Yusuf Şahin Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Değerler Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü arasındaki ortak çalışma alanları üzerinde istişarelerde bulunmak üzere Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret ederek İl Müdürü İsrafil Aktürk ile fikir alışverişinde bulundu.
Aksaray Haberleri AJet’ten gençlere özel KKTC kampanyası
Aksaray Haberleri Nallıhan’da esnafla kahvaltılı istişare toplantısı yapıldı
Aksaray Haberleri Halk sağlığı hizmetlerinde erken tanı ve sağlıklı yaşam vurgusu
Aksaray Haberleri Erzurum’da yüz tanıma kamerası firariyi yakalattı
Aksaray Haberleri Baba elinden kanlı infaz!
Aksaray Haberleri “Kalbimin En Güzel Şiiri: Annem” yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
Aksaray Haberleri Saadet Partisi Heyeti Kars Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti
Aksaray Haberleri Gazi Üniversitesinde ‘100. Yılında Ankara Antlaşması Kerkük ve Musul’un Geleceği’ toplantısı yapıldı
Aksaray Haberleri Trabzon Kültür Yolu Festivali’nde kriz mi var! Yeri değişiyor mu?
Aksaray Haberleri Dünya Sağlık Örgütü’nden Hantavirüs açıklaması
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021