TİMBİR İçişleri Bakanlığı’nda; Bakan Yardımcısı Cangir’e ziyaret

Yerel Haberler - 05.05.2026 - 0:00

ANKARA – BHA

Ziyarette, TİMBİR Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Cengiz Aksan, TİMBİR Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Başkanı Menderes Demir ile Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü Muhammet Kaçar da yer aldı.

Gerçekleştirilen ziyarette, dijital medya alanındaki gelişmeler, internet haberciliğinin güçlendirilmesi, yerel ve ulusal medya kuruluşlarının kamu kurumlarıyla iş birliği süreçleri ele alındı.

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, ziyarette Türk İnternet Medya Birliği’nin kuruluş amacı, yürüttüğü çalışmalar ve Türkiye genelindeki teşkilatlanma yapısı hakkında bilgi verdi. Basa, internet medyasının doğru, hızlı ve güvenilir habercilik anlayışıyla kamuoyunun bilgilendirilmesinde önemli bir sorumluluk üstlendiğini ifade etti.

Görüşmede, kamu yararını önceleyen yayıncılık anlayışı, dezenformasyonla mücadele, yerel medyanın güçlendirilmesi ve dijital medya alanında yürütülebilecek ortak çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Yerel Haberler Gazze’de can kaybı 72 bin 742’ye çıktı

Yerel Haberler Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde görev değişimi

Yerel Haberler Digor’da ilk kez düzenlenen şenlik büyük coşkuya sahne oldu

Yerel Haberler Kırıkkale’de çocuklar camide buluşuyor

Yerel Haberler Bakan Işıkhan’dan emeklilere bayram ikramiyesi müjdesi

Yerel Haberler 224 Dolandırıcı Yakalandı

Yerel Haberler Gazetecilik atölyesinde kriz dönemi medyası masaya yatırıldı

Yerel Haberler Malatya’da 20 bin sebze fidesi vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı

Yerel Haberler Malatya’da yeni alternatif yol çalışması başladı

Yerel Haberler Ankara termal turizminde güç birliği

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021