Yerel Haberler - 03.12.2025 - 10:19
ANTALYA – BHA
Göreve geldiği günden bu yana Antalya İletişim Bölge Başkanlığı’na önemli bir ivme kazandıran Bölge Başkanı Ahmet Uzun’a, Türkiye İnternet Medya Birliği (TİMBİR) heyeti tarafından hem “hayırlı olsun” hem de teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.
Ziyarette, TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Genel Başkan Yardımcısı ve Birlik HABER Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Aksan, TİMBİR Genel Müdürü Muhammed Kaçar, TİMBİR Akdeniz Bölge Başkanı ve Akdeniz Habercisi Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Samet Memiş ile TİMBİR Antalya Temsilcisi, Antalya Radyo ve Antalya Haber7 Genel Yayın Yönetmeni Selami Şahin hazır bulundu.
Heyet, Başkan Uzun’a TİMBİR’in misyonu ve vizyonu hakkında bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İletişim Başkanı Ahmet Uzun, heyete teşekkür etti.
Yerel Haberler Satılık konut ilanlarına e-Devlet doğrulaması geliyor
Yerel Haberler Beypazarı’nda TYT, AYT ve LGS deneme sınavları düzenlenecek
Yerel Haberler Antalya’daki otobüs faciasında ihmal iddiası
Yerel Haberler MHP Aksaray İl Teşkilatında “Asıl-Vekil Buluşması”
Yerel Haberler Habur Gümrük Kapısı’nda 41 kilogram altın ele geçirildi
Yerel Haberler Dereboğazı yolu yine can aldı 7 ölü 5 yaralı
Yerel Haberler Liman ve havalimanında büyük uyuşturucu operasyonu
Yerel Haberler Aksaray, Stratejik Sanayide Yeni Merkez Oluyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021