TİMBİR Genel Başkan Yardımcısı Baloğlu’ndan ERDEMİR’e ziyaret

Yerel Haberler - 13.12.2025 - 9:59

ZONGULDAK – BHA

Gerçekleştirilen ziyarette; Türkiye’de sanayi ve üretimin stratejik önemi, yerli ve milli sanayinin güçlendirilmesi, çelik sektörünün ülke ekonomisine katkısı ile medya–sanayi ilişkilerinin önemi ele alındı. ERDEMİR’in üretim kapasitesi, ihracat gücü ve sektördeki lider konumuna ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

TİMBİR Genel Başkan Yardımcısı Muammer Baloğlu, ERDEMİR’in Türkiye sanayisi için taşıdığı kritik role dikkat çekerek, stratejik sektörlerde yapılan her yatırımın ülkenin kalkınmasına doğrudan katkı sunduğunu ifade etti. Medyanın da bu başarı hikâyelerini kamuoyuna doğru ve etkin şekilde aktarmasının önemli olduğunu vurguladı.

ERDEMİR Genel Müdürü Şaban Yazıcı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, OYAK Grubu bünyesinde sürdürülen üretim faaliyetleri, teknolojik yatırımlar ve sürdürülebilirlik odaklı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yerel Haberler Düzcespor gençlerle Giresunspor’u 2-1 mağlup etti

Yerel Haberler Radyo yayıncılığında elektronik ölçümle yeni dönem başladı

Yerel Haberler Yerli ve milli veri merkezi ile kritik veriler daha güvende olacak

Yerel Haberler Louvre Müzesi kapanma tehlikesiyle karşı karşıya

Yerel Haberler Elvan Işık Gezmiş; Bu bütçe halkın bütçesi değil

Yerel Haberler Bozdoğan Belediye Başkanı Özel’den Gülşah Durbay için başsağlığı mesajı

Yerel Haberler Vali Ziya Polat’tan Kars İdare Mahkemesi Başkanı Yonisoğlu’na Veda Programı

Yerel Haberler Murgul Belediyespor 3 puanı 3 golle aldı

Yerel Haberler Vali Ziya Polat, Sarıkamış Kayak Merkezi’ndeki Suni Karlama projesini inceledi

Yerel Haberler Digor’da Badminton heyecanı başladı!

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021