Yerel Haberler - 30.10.2025 - 10:44
ANKARA-BHA
Olay sosyal medyada da gündem oldu. Satıcı, yaptığı paylaşımda, “Bebeğim o fiyata sattığımı kanıtlarsan cezayı verirler, selamlarımı da ilet.” ifadelerini kullanarak cezayı alacağına dair esprili bir yaklaşım sergiledi.
Bakanlık yetkilileri, yapılan incelemede söz konusu araç ilanında güncel satış fiyatının üzerinde pazarlama yapıldığı ve tüketiciyi yanıltıcı uygulamanın tespit edildiğini açıkladı.
Bakanlık danışmanı Bekir Kaplan ise, ceza ile ilgili sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Ve Aleykümselam… Ticaret Bakanlığımız tarafından yapılan inceleme sonucunda, söz konusu araç ilanında güncel satış fiyatının üzerinde pazarlama yapıldığı tespit edilmiştir. Ticaret Bakanlığı olarak, ilan platformlarında haksız fiyat artışı ve tüketiciyi yanıltıcı her türlü uygulamaya karşı denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Adil, şeffaf ve rekabetçi bir piyasa düzeni için gereken tüm idari işlemler kararlılıkla uygulanmaktadır” ifadelerini kullandı.
Yerel Haberler Hatay’da tır alevlere teslim oldu
Yerel Haberler Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli
Yerel Haberler Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor
Yerel Haberler 69 ilde uyuşturucu operasyonu
Yerel Haberler Antalya’da Orman yangını alarmı
Yerel Haberler Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı
Yerel Haberler Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021