Yerel Haberler - 11.03.2026 - 0:00
ANKARA-BHA
TFF’den yapılan açıklamada, 26 Mart Perşembe günü gerçekleşecek Romanya karşılaşmasının biletlerinin henüz satışa sunulmadığı bildirildi. Tüm yurt içi ve yurt dışı maç biletleri sadece TFF’nin resmî internet sitesi üzerinden satışa sunulacak.
Federasyon, bazı internet siteleri ve platformlar üzerinden bilet satışı yapıldığı yönünde bilgiler aldıklarını belirterek, resmî olmayan kanallardan alınan biletlerde herhangi bir sorumluluk kabul etmeyeceklerini vurguladı. Mağduriyet yaşanmaması için biletlerin resmî duyuru yapılmadan satın alınmaması gerektiği özellikle belirtildi.
Biletlerin satışa çıktığı anda TFF, resmî internet sitesi ve sosyal medya hesapları aracılığıyla kamuoyunu bilgilendirecek. Federasyon, taraftarların sadece bu kanallardan alışveriş yapmalarını tavsiye ediyor.
Yerel Haberler Giresun fındığı dünya değerlendirmesinde
Yerel Haberler Altın yeni güne yükselişle başladı: Gram 7 bin 375 TL
Yerel Haberler Bursa’da denetim: 700 kilogram sucuk imha edildi
Yerel Haberler Liverpool maçı Türkiye’nin UEFA puanını artırdı
Yerel Haberler Toplumsal eşitsizliği anlatan animasyon birincilik getirdi
Yerel Haberler Lisanslı depolara yeni düzenleme yürürlüğe girdi
Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Sorunlar masada çözülebilecekken bölgemiz kan ve barut kokusuyla kaplandı”
Yerel Haberler PFDK’den Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’a para cezası
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021