Aksaray Haberleri - 10.07.2015 - 14:32
Aksaray Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde Aksaray’a gelen veya şehir dışına çıkmaya hazırlanan yolcuların her hangi bir olumsuz durumla karşılamaması için bir dizi tedbirler almaya başladı.
Aksaray Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminalinde, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince bir takım tedbirler alınıyor. Her bayramda olduğu gibi Ramazan Bayramı süresince terminalde yaşanan yoğunluk nedeniyle yolcuların zor durumda bırakmamak için denetim başlatan ekipler, yolcuların tesis için rahatlıkla bulunabilmelerine olanak sağlıyor.
Terminal içinde bulunan firma yazıhaneleri başta olmak üzere tesis içinde bulunan lokanta, büfe gibi gıda satışı yapılan umuma açık iş yerlerinde denetimden geçti. Denetimlerin sadece temizlik, hijyenden ibaret olmadığını belirten Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, terminalin yangın tüpü, iş önlüğü ve gıdaların son kullanma tarihleri gibi pek çok konuda denetimden geçiyor.
Ayrıca terminalde bulunan taksi durağının ve şoförlerinin de kılık, kıyafet ve tanıtım kartları konusunda uyarıldığı bildirildi.
Aksaray Haberleri Asensio için kritik viraj: Dünya Kupası umudu sürüyor
Aksaray Haberleri Meteorolojiden 17 il için kuvvetli yağış uyarısı
Aksaray Haberleri Antalya’da yangın faciası: 6 ölü
Aksaray Haberleri Doğu Karadeniz turizmi ve yöresel ürünler
Aksaray Haberleri Mescid-i Aksa’da Bayram Günü saldırı ve müdahale
Aksaray Haberleri SGK geri ödeme listesine 36 yeni ilaç eklendi
Aksaray Haberleri Sakarya’daki hızlı tren fabrikasında çalışmalar hız kesmiyor
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölgesel krizler küresel barışı tehdit ediyor
Aksaray Haberleri Isparta’da aile kavgası kanlı bitti: Polis memuru hayatını kaybetti
Aksaray Haberleri MSB’den İncirlik’teki siren iddialarına açıklama
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021