Aksaray Haberleri - 30.09.2016 - 17:10
İlimizde ikamet eden F.T’yi telefonla arayıp kendini Başsavcı olarak tanıtan şahıs “adınız FETÖ/PDY Terör Örgütüne karıştı, evden dışarı çıkmayın, evde bulunan para ve ziynet eşyalarını incelenmesi için eve göndereceğimiz polise teslim edin” diyerek para istedi.
Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri dolandırıcı olduğu anlaşılan şahısları yakalamak için tedbir aldı. Beyaz bir araçla parayı almaya gelen İ.E, V.S ve A.S isimli 3 şüpheli suçüstü yakalandı.
Şüphelilerin üzerinden 8.900 TL ve 1.600 Euro para ele geçirildi. Şüpheliler üzerlerinden çıkan parayı aynı yöntemle dolandırdıkları H.Y’den aldıklarını belirtti. Elde edilen para H.Y isimli şahsa teslim edildi. A.Ö isimli müştekiden de aynı şekilde dolandırıp 1.100 dolar ve 4.800 TL para aldıkları tespit edildi.
Şüpheliler mevcutlu olarak Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi, çıkarıldıkları mahkemece 3’ü de tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
Aksaray Haberleri Ankara, İlk ve En Büyük Kış Festivali’ne geri sayım başladı
Aksaray Haberleri Ankara’nın ilk ve en büyük kış festivaline geri sayım başladı
Aksaray Haberleri Kültepe Kaniş-Karum’da ilk kez mozaik kalıntılarına rastlandı
Aksaray Haberleri İzmir’de suç örgütü propagandası yapan 30 şüpheli gözaltına alındı
Aksaray Haberleri Murgulspor Kulübü Başkanı Öktem’in anne acısı
Aksaray Haberleri “Hakkınızda işlem var” iddiasıyla yeni dolandırıcılık oyunu
Aksaray Haberleri Jandarma dolandırıcılara göz açtırmıyor
Aksaray Haberleri Okul Sporları Bilek Güreşi müsabakaları heyecanla başladı
Aksaray Haberleri Kars’ta “Odam Dershanem” Projesiyle LGS kitapları dağıtıldı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021