Yerel Haberler - 16.08.2025 - 10:28
TEKİRDAĞ-BHA
MGM İstanbul Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nin Marmara, Kuzey Ege ve Batı Karadeniz için yaptığı fırtına uyarısının ardından Tekirdağ’da kuvvetli rüzgâr yaşamı olumsuz etkiliyor. Kentte zaman zaman hızı saatte 45 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle yeni önlemler devreye alındı.
Tekirdağ Valiliği, Marmaraereğlisi Sultanköy Mahallesi, Şarköy ve Süleymanpaşa ilçelerindeki plajlarda denize girme yasağının sürdüğünü, Karadeniz kıyısındaki Saray ilçesinde ise bugün ve yarın denize girişlerin yasaklandığını açıkladı. Yasaklı plajlarda kırmızı bayraklar çekilirken jandarma ve Sahil Güvenlik ekipleri uyarı ve denetimlerini artırdı.
Olumsuz hava koşulları, hava ulaşımını da etkiledi. Çorlu Atatürk Havalimanı’nda yapılması planlanan eğitim uçuşları güvenlik gerekçesiyle iptal edildi. Öte yandan Marmara Denizi’nde etkili olan fırtına nedeniyle bazı yük gemileri, kötü havaya yakalanmamak için Tekirdağ açıklarında demirleyerek beklemeye geçti.
Yerel Haberler 5 yerleşim yeri için sandık kurulacak
Yerel Haberler Akçadağ’a Yeni Tarım ve Orman Müdürlüğü binası geliyor
Yerel Haberler Bursa’da bir evden 4 kamyon dolusu çöp çıkarıldı
Yerel Haberler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman’dan ArtAnkara 12. Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarını ziyaret etti
Yerel Haberler Adıyaman’da 8 yaşındaki kayıp çocuk ölü bulundu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021