Aksaray Haberleri - 23.01.2018 - 16:47
Ilısu Köyünde Tehlike arz eden kaya riski AFAD ekiplerince ortadan kaldırıldı.
İlimiz Güzelyurt İlçesine bağlı ılısu köyü köy içi mevkisinde bulunan ve düşme tehlikesi olan büyük boyutlu tek parça kaya bloku çelik teller ve ankrajları açılarak 6 noktadan bağlanarak mevcut kayanın düşme riski Aksaray AFAD ( İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından ortadan kaldırılmıştır.
Güzelyurt İlçesi Ilısu Köyünde, düşme tehlikesi olan büyük boyutlu tek parça kaya bloku Köy halkının devamlı surette rahatsız olduğu ve kaya düşme riskinin önlenmesi amacıyla İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne Köy muhtarınca yapılan başvuru neticesinde, AFAD teknik elemanlarınca inceleme sonucunda kayanın çelik halatlarla bağlanarak riskin ortadan kaldırılmasına karar verilmiş olup, mevcut kaya bloku ana kayaya bağlanarak kaya düşme riskinin ortadan kaldırıldığı bildirilmiştir.
Aksaray Haberleri YKS tercihleri sona erdi: Gözler üniversite yerleştirme sonuçlarında
Aksaray Haberleri AK Parti Burdur il gençlik kollarından Kur’an Kursu öğrencilerine serinleten sürpriz
Aksaray Haberleri Sözleşmeli er ve uzman erbaş başvurularında süre uzatıldı
Aksaray Haberleri Terörsüz Türkiye düzenlemesi Meclis’ten 467 oyla geçti
Aksaray Haberleri Mustafa Özkan: “Milletimizle Çeyrek Asır, Türkiye Geleceğe Hazır”
Aksaray Haberleri Bakan Kurum: Bir kez daha zoru başardık
Aksaray Haberleri ”Mekke Anlaşması Genişliyor mu?”
Aksaray Haberleri Mikroplastik kirliliğine sıkı denetim: 118 milyon liralık ceza
Aksaray Haberleri Malatya’ya Türkiye’de bir ilk: Yoğurt Müzesi kurulacak
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021