Aksaray Haberleri - 28.03.2016 - 13:21
Tarım Kredi Merkez Birliği Başkan vekili Mesut Ölmez yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet ile Vali Şeref Ataklı’yı ziyaret etti.
Tarım Kredi Merkez Birliği Başkan Vekili Mesut Ölmez, Konya Bölge Müdürü Fatih Zekeriya Yerlikaya ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyeti Valilik Makamında kabul eden Vali Şeref Ataklı, Ölmez ve diğer yönetim kurlu üyeleri ile bir süre görüştü.
Aksaray’ın bir tarım şehri olduğunu belirten Vali Şeref Ataklı, tarımda verilen destekler ve kredilerin çiftçilerimizin gelişmesi, ekipmanlarının modernizasyonu açısından önemli olduğunu belitti.
Tarım Kredi Merkez Birliği işleyişi hakkında Başkan Vekili Mesut Ölmez’den bilgi alan Vali Ataklı ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi.
Aksaray Haberleri Batman Havalimanı’nda yolcu sayısı zirveye çıktı
Aksaray Haberleri Elazığ’da huzur; emniyetle yerinde!
Aksaray Haberleri Meteoroloji’den 39 il için kuvvetli yağış uyarısı
Aksaray Haberleri Kars Akyaka Ovası Sulaması Yenileme Projesi için sözleşme imzalandı
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gıda Arz Güvenliği Sorunumuz Yoktur”
Aksaray Haberleri DMM’den Somali iddialarına açıklama
Aksaray Haberleri Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu heyetinden Elazığ Valisi Numan Hatipogluna ziyaret
Aksaray Haberleri Lübnan’da İsrail saldırılarında can kaybı 2 bin 896’ya yükseldi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021