Taptuk Emre Köyünde 17 yıl cezası bulunan firari yakalandı

Ana Manşet - 30.06.2022 - 9:25

Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir.

 

Yasadışı faaliyetleri olan kişi ve örgütleri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak ve faillerinin yakalanarak adlî mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda icra edilen faaliyetler kapsamında, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 25 Haziran 2022 tarihinde Aksaray Merkez Taptuk Emre Köyünde icra edilen devriye faaliyeti esnasında “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma” suçundan aranan ve hakkında “17 yıl 2 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.Ç (1994-E) isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

 

Gözaltına alınan yakalamalı şahıs adli makamlara sevk edilmiş olup, tutuklanarak Aksaray T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Ana Manşet Paylaş “Davraz, En Güvenli Kayak merkezi olma özelliğini güçlendiriyor”

Ana Manşet Papa 14. Leo’nun Türkiye ziyareti: Diplomasi, tarih ve stratejik mesajlar

Ana Manşet Beypazarı trafik kazası 1 kişi öldü 3 kişi de yaralandı

Ana Manşet Yurdun bazı kesimlerinde kar etkili oldu

Ana Manşet Yavuz Ağıralioğlu Adıyaman’dan seslendi: “Apo’ya umut, milletimize kâbus oldunuz”

Ana Manşet Basit usulden gerçek usule geçecek mükelleflere geçiş kolaylığı

Ana Manşet Kars36 Spor, Nusaybin Belediye Spor deplasmanında puan arayacak

Ana Manşet Gazze’de can kaybı 70 bin 654’e çıktı

Ana Manşet Fatih Erbakan: Terör konusunda çözüm referandumdur

Ana Manşet Gümüş fiyatları zirveyi gördü, haftayı rekorla kapattı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021