Aksaray Haberleri - 20.11.2015 - 13:40
Aksaray Üniversitesi Doğa Sporları Topluluğu (ASÜ-DOST), Mersin Narlıdere’de bir dalış etkinliği gerçekleştirdi ve sualtında ASÜ bayrağı açtı.
Yaklaşık 1 yıl kadar önce kurulan ASÜ-DOST, düzenlediği sportif etkinliklerle dikkat çekiyor. Daha önce iki kez Hasandağı tırmanışı ve ASÜ Bahar Şenliklerinde bisiklet etkinliği gerçekleştiren ASÜ-DOST, şimdi de gerekli eğitimlerin ardından bir dalış etkinliğini hayata geçirdi. Fen Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni ve Dalış Eğitmeni Cengiz Yılmaz, Mersin’deki etkinlik öncesinde, ASÜ Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda dalış ekibine eğitim verdi. ASÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hasan Özcan ve Aksaray Barosu Avukatlarından Hasan Atılgan, katıldıkları eğitimin ardından “Tek Yıldız” almaya hak kazandı. Tamamlanan eğitim çalışmalarının ardından ekip, ASÜ-DOST Kurucu Hocası Prof. Dr. Süleyman Tarman ve Yrd. Doç. Dr. Ferhat Kadir Pala ile Mersin’deki dalış etkinliğine katıldı ve ASÜ bayrağını su altında dalgalandırdı.
ASÜ-DOST, önümüzdeki günlerde de farklı sportif etkinlikler gerçekleştirecek.
Aksaray Haberleri Altın piyasasında hareketlilik devam ediyor
Aksaray Haberleri Kars’ta bayram namazında camiler doldu
Aksaray Haberleri Bayramın ilk gününde yağışlı hava etkili olacak
Aksaray Haberleri Ramazan Bayramı namaz saatleri belli oldu: İl il saatler açıklandı
Aksaray Haberleri Bodrum’da bayram yoğunluğu: 25 bin araç giriş yaptı
Aksaray Haberleri Meteoroloji’den 15 il için uyarı
Aksaray Haberleri TCMB’nin resmi rezervleri Mart ortasında 189,6 milyar dolar oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021