Yerel Haberler - 31.12.2025 - 6:56
İSTANBUL-BHA
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince DEAŞ terör örgütü mensuplarının ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışma başlatıldı.
Soruşturma çerçevesinde, terör örgütüyle bağlantılı olarak Yalova’da gerçekleşen ve 3 emniyet mensubunun şehit edildiği saldırıya ilişkin sosyal medya üzerinden DEAŞ propagandası yaptığı belirlenen 28 şüpheli ile örgüt içerisinde aktif şekilde faaliyet yürüttüğü anlaşılan 1 şüpheli olmak üzere toplam 29 şüphelinin yakalanması için harekete geçildi.
Ekipler tarafından 29 ayrı adrese eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda, şüphelilerin tamamı yakalanarak gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal ile örgütsel dokümana el konuldu.
Gözaltına alınan şüphelilerle ilgili işlemlerin emniyette sürdüğü öğrenildi.
Yerel Haberler Altın fiyatları haftaya sert kayıpla başladı
Yerel Haberler Prof. Dr. Veysel Ayhan: Bölgesel savaş riski artıyor
Yerel Haberler ANFA güvenlik genel müdürlüğü bayramda tedbirleri artırdı
Yerel Haberler Son 11 yıl, ölçümlere göre en sıcak dönem olarak kayda geçti
Yerel Haberler Konya’da yolcu otobüsü devrildi: 14 kişi yaralandı
Yerel Haberler Artvin Valisi Ergün, İçişleri Personeliyle bayramlaştı
Yerel Haberler Hekimsen’den sağlık çalışanlarına ekonomik güç hamlesi: Ortak iktisadi yapı kuruluyor
Yerel Haberler Manchester City, Arsenal’i geçerek Lig Kupası’nı kazandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021