Sosyal Bilimler Lisesi, Çek Cumhuriyeti’ni ziyaret etti

Aksaray Haberleri - 01.09.2016 - 17:11

Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi Erasmus+ KA1 Okul Eğitimi Personel Hareketliliği kapsamındaki projesi ile Çek Cumhuriyeti’ni ziyaret etti. Erasmus+ KA1 – Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Okul Eğitimi Personel Hareketliliği amacıyla kurumumuz tarafından hazırlanıp Ulusal Ajans tarafından kabul edilen “Dil Becerilerinin Yenilikçi Öğretim Yöntem ve Tekniklerle Geliştirilmesi” isimli projemiz ile katılımcılarımız İtalya’nın Verona, İspanya’nın Barcelona ve Madrid kentlerinde gerçekleştirilen kursların ardından 15-24 Ağustos tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti’nin Prag kentinde “Dijital Sınıf: Eğitimde Bilgi ve İletişim Teknolojisinin Kullanımı” kursuna katılmışlardır.

Projemiz çeşitli kurslarla katılımcılarımıza öğretme/öğrenme yönünden yenilikçi yöntem ve teknikleri, farklı uygulamaları gözlem ve edinim fırsatı sunmuştur.

Aksaray Haberleri Kadın işsizliği 12 yılın en düşük düzeyine geriledi

Aksaray Haberleri Şam yönetimi ile YPG arasında ateşkes ve entegrasyon anlaşması

Aksaray Haberleri AJet’in yurt dışı bağlantılı uçuşlarında indirim

Aksaray Haberleri Fenerbahçe Avrupa’da istikrarını sürdürüyor

Aksaray Haberleri KVKK’dan Kişisel Verileri Koruma Günü’nde 3 ayrı yarışma

Aksaray Haberleri CİMER’e yapılan acil başvuru sonrası Altındağ’da bina boşaltıldı

Aksaray Haberleri Guardiola Filistin için haykırdı: “Sessizlik en büyük silah”

Aksaray Haberleri Vali Mehmet Makas, milletvekili ve bürokratlarla Akçakoca’da

Aksaray Haberleri Başkent Üniversitesi ISIF’25’te ödüllerle döndü

Aksaray Haberleri TAG Otoyolu’nda zincirleme kaza: 2 ölü, 10 yaralı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021