Somuncu Baba Caminin 800 metrekarelik avlusunun üzerine gölgelik yapılacak

Aksaray Haberleri - 13.03.2018 - 16:36

Somuncu Baba Külliyesi içerisinde yer alan Somuncu Baba Cami avlusunun üzerine gölgelik yapılarak geniş alanın daha uygun kullanılması sağlanacak.

-Projeye hayırsever desteği

Aksaray Belediyesi tarafından hazırlanan koruma kurulunun onayladığı projeyi Aksaray’ın hayırsever işadamlarından İbrahim Özel yaptıracak. Projenin yapım işi için hazırlanan protokol; Vali Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve hayırsever İbrahim Özel tarafından imzalandı.

Valilik makamında gerçekleşen protokol imza töreninde açıklamada bulunan Vali Aykut Pekmez; yağışlı ve güneşli havalarda cenaze namazlarının kılınması için kolaylık sağlanacağını ifade ederek vatandaşların Cuma ve diğer vakit namazlarında düzenlenecek 800 metrekare alanı çok rahat bir şekilde kullanabileceğini söyledi.

Projenin hayırlı olması dileğinde bulunan Vali Pekmez Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve hayırsever Özel’e teşekkür etti.

Hayırsever işadamı İbrahim Özel; hayırlı ve çok güzel bir düzenleme projesi yapacak olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek; “Allah hayrımızı kabul etsin inşallah. Kısa sürede projeyi tamamlayarak vatandaşlarımızın istifadesine sunacağız’ dedi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı; hayırsever Özel’e teşekkür ederek; düzenleme projesinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Aksaray Haberleri Bayramda otobüs seferlerine ek imkan

Aksaray Haberleri Gürlek’ten Özel’e hukuki hamle: “Delilsiz iddialar algı operasyonu”

Aksaray Haberleri Hatay’da emniyet güçleri tarafından iki hükümlü yakalandı

Aksaray Haberleri Yurt dışından getirilen elektronik cihazların bandrol ücretleri değişmedi

Aksaray Haberleri İran’dan FIFA’ya güvenlik talebi: “Maçlar Meksika’da oynansın”

Aksaray Haberleri Yayla ortaokulu inşaatı yüzde 50 seviyesine ulaştı

Aksaray Haberleri Başkan Üstün ve Kaymakam Eroğlu Hatay’da incelemelerde bulundu

Aksaray Haberleri AYBÜ Binicilik takımı sezona kupayla merhaba dedi

Aksaray Haberleri Sosyal medya fenomeni Testo Taylan hakkında soruşturma

Aksaray Haberleri Vali Ziya Polat Şehit Ailesine İftarda misafir oldu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021