Yerel Haberler - 06.05.2026 - 0:00
ANKARA-BHA
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre, hava sıcaklıkları batı bölgelerden başlayarak artacak ve mevsim normallerine yükselecek.
Geçtiğimiz günlerde birçok bölgede etkili olan serin hava ve yüksek kesimlerde görülen kar yağışının ardından, yurt genelinde yeniden bahar havası hakim olacak.
Meteoroloji verilerine göre, iç ve doğu kesimlerde yağışlı hava etkisini sürdürecek. Marmara’nın doğusu, İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde aralıklı yağmur ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.
Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu’da da yarın gök gürültülü sağanak yağışların devam edeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji yetkilileri ayrıca Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu’nun yüksek kesimlerinde çığ riski bulunduğunu belirterek vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Başkent Ankara’da bugün yağış beklenirken, yarın ve cuma günü havanın parçalı bulutlu olması öngörülüyor. Kentte sıcaklıkların 15 dereceye kadar çıkması bekleniyor.
İstanbul’da önümüzdeki üç gün boyunca yağış beklenmezken, en yüksek sıcaklığın 18 derece olacağı tahmin ediliyor. İzmir’de ise yağışsız havanın etkili olması bekleniyor. Kentte sıcaklığın cuma günü 28 dereceye kadar yükselmesi öngörülüyor.
Yerel Haberler Petrol piyasasında haftanın ilk günü düşüş yaşandı
Yerel Haberler Ankara Zabıtası’ndan bayram öncesi sıkı denetim
Yerel Haberler Ekonomik güven endeksi mayısta yükseldi
Yerel Haberler CHP’de kritik temas: İki heyet bugün masaya oturuyor
Yerel Haberler Vali Baruş’tan Tortum Şelalesi’ne ziyaret
Yerel Haberler Meteoroloji’den kuvvetli sağanak alarmı verildi
Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Orta Doğu trafiği
Yerel Haberler CHPde planlanan heyet görüşmesi son anda iptal edildi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021