Yerel Haberler - 22.09.2025 - 7:34
ANKARA – BHA
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, yurt genelinde yağış beklenmiyor. Kuzey ve doğu kesimlerin parçalı, yer yer çok bulutlu; diğer bölgelerin ise az bulutlu ve açık geçmesi öngörülüyor. Karadeniz’in iç kesimlerinde sıcaklıkların 3 ila 5 derece artacağı, diğer bölgelerde ise önemli bir değişiklik olmayacağı belirtildi.
Soğuk havanın etkisinden çıkan Türkiye’de, Karadeniz’in doğusu ve bazı illerde görülen yağışlar yeni haftayla birlikte azalacak. Perşembe günü yurdun kuzey kesimlerinde yağışların yeniden etkili olması, Cuma gününden itibaren ise sıcaklıkların tekrar düşmesi bekleniyor.
Ankara, İstanbul ve İzmir’de hafta ortasına kadar yağış beklenmiyor. Hava genel olarak parçalı ve az bulutlu olacak. Hafta başında sıcaklıklar Ankara’da 26, İstanbul’da 27, İzmir’de 30 dereceye kadar çıkacak.
Hafta boyunca ise en yüksek sıcaklıkların Ankara’da 25, İstanbul’da 26, İzmir’de 32 derece olması öngörülüyor.
Yerel Haberler Kırıkkale’de çiftçilere tohum desteği başladı
Yerel Haberler Malatya’da kiralık ev fiyatları düşüşte
Yerel Haberler Fenerbahçe ile anılmıştı: Lewandowski karar aşamasında
Yerel Haberler Trabzon Limanı’nda yaban hayvanı trofesi operasyonu
Yerel Haberler Erdoğan’dan STRATCOM Zirvesi’ne mesaj: Küresel düzen ciddi bir meşruiyet sınavından geçiyor
Yerel Haberler AYM üyeliğine Şaban Kazdal seçildi
Yerel Haberler Motorine kısa süreli indirim geldi, zam kapıda
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021